Azolla cruiseschip

Reisaanbod 2022 Azolla

4 april – Over de Rijn naar Rüdesheim – 6 dagen – meer info
18 april – Over de Rijn en Moezel naar Cochem – 6 dagen – meer info – GEANNULEERD
1 aug – Over de Rijn en Moezel naar Cochem – 6 dagen – meer info
12 sept – Over de Rijn en Moezel naar Cochem – 6 dagen – meer info
26 sept – Over de Rijn naar Rüdesheim – 6 dagen – meer info
17 okt – Over de Rijn en Moezel naar Cochem – 6 dagen – meer info

Het schip “De Azolla”

De Azolla heeft ruimte voor 90 passagiers op haar drie dekken. Het schip is niet zo groot waardoor het ook prima uit de voeten kan op de kleinere vaarwegen. Deze flexibiliteit en de ongedwongen sfeer aan boord maken de Azolla bij veel reizigers favoriet.

Het deels overkapte zonnedek heeft gemakkelijke stoelen om heerlijk in te ontspannen. Er is zelfs een klein verwarmd zwembad met jetstream en er zijn enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en restaurant vindt u op het promenadedek. En het hele schip, dus ook uw hut, heeft airconditioning.

Meer informatie over de Azolla vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Bereikbaarheid
Vanaf het promenadedek kunt u per trap of traplift (max. 125 kg) naar het zonnedek. Hut 20 t/m 42 op het hoofddek zijn vanaf het promenadedek ook per trap en traplift (max. 125 kg) te bereiken. Hut 1 t/m 17 zijn alleen per trap bereikbaar.

Accommodatie
Alle hutten aan boord hebben een douche, toilet, televisie, kluisje, volop bergruimte en regelbare airconditioning die u zelf kunt instellen. De B-hutten op het hoofddek zijn een fractie kleiner dan de standaard 2-persoonshutten. De C-hutten hebben een tweepersoonsbed dat maar aan een kant vrij is om in- en uit te stappen, het bed in deze hut is verhoogd en er staat een opstapje voor om in en uit te kunnen stappen. In de driepersoonshut staat een 1-persoonsbed en een stapelbed, alle andere hutten hebben gewone vaste eenpersoonsbedden. De hutten op het promenadedek zijn ideaal voor mensen die wat minder goed ter been zijn.

Verzorging
Ontbijt en lunch serveren we vanaf het uitgebreide buffet in het restaurant. De attente bemanning serveert het diner aan tafel. Hierbij heeft u dagelijks een keuze uit twee hoofdgerechten. Ze staan voor u klaar om uw reis tiptop te verzorgen.

Extra’s
Consumpties aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in een keer aan het einde van de reis contant, of met pin kunt afrekenen. Excursies en souvenirs gaan uitsluitend tegen contante betaling.
Er is gratis WiFi op hele schip (beperkt ontvangst) in alle landen.
Eigenaar van het m.p.s. Azolla en uitvoerder van de reizen met dit schip is Vranken River Cruises B.V. – Arnhem.