Veelgestelde vragen

V: Kan ik reserveren zonder creditcard?
A: Ja dat kan.

V: Heb ik direct gereserveerd als ik het formulier invul en toestuur?
A: Nee, u ontvangt een email van ons terug met een samenvatting van wat u heeft aangevraagd en een totale prijs. Pas nadat u ons daarop een antwoord terugstuurt komt de reservering tot stand.

V: Waarom staan er bijna geen beschikbaarheidskalenders op de site?
A: Veel eigenaren van pensions en vakantiewoningen hebben een baan buitenshuis waardoor zij niet altijd in de gelegenheid zijn de beschikbaarheidskalenders actueel bij te houden.

V: Is er een douche en toilet op de kamer?
A: Alle kamers in de hotels en pensions hebben een eigen douche en toilet op de kamer, tenzij het er speciaal bij vermeld staat.

V: Waarom kan ik niet overal mijn hond meenemen?
A: Er zijn mensen die allergisch zijn voor huisdieren, soms is dat de eigenaar zelf, soms wil de eigenaar kamers en vakantiewoningen aanbieden voor mensen die daar last van hebben. Dat kan alleen als er geen huisdieren worden toegestaan.

V: Wat gebeurt er als Moezel-Reizen failliet gaat?
A: Dat zou heel vervelend zijn voor ons, maar voor u verandert er niets.
Heeft u een kamer of vakantiewoning gereserveerd, dan blijft deze reservering gewoon bestaan. U betaalt tenslotte pas bij aankomst in de vakantiewoning, het hotel of het pension.
Heeft u bij ons een fietsvakantie, een hotelarrangement of een andere bijzondere vakantie gereserveerd, dan wordt de door u gedane betaling gegarandeerd door het garantiefonds: Stichting GGTO

V: Ik heb een aanvraagformulier of een email gestuurd maar heb geen antwoord ontvangen.
A: Dat kan. Mail-verkeer is helaas niet altijd even betrouwbaar en daardoor kan het zijn dat wij uw email niet hebben ontvangen. Wij streven ernaar binnen 2 uur te antwoorden en anders uiterlijk binnen 24 uur. Heeft u dan nog geen antwoord van ons ontvangen, bel of mail ons.

 

 

Staat uw vraag er niet bij en heeft u een andere vraag, stuur ons een email of bel.

Tel vanuit NL: 06 36 07 15 09
Tel vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

Email: info@moezel-reizen.nl