Informatie

De Rijn laat zich niet weerhouden door landgrenzen en dat komt tijdens deze prachtige reis helemaal tot uiting. Van Nederland, naar Duitsland, Frankrijk en Zwitserland passeert u al varende verschillende grenzen. Laat u overweldigen door het gevarieerde landschap waar de Rijn doorheen stroomt. U ziet prachtige burchten en kastelen, gezellige wijndorpjes en indrukwekkende stadscentra. Grenzeloos genieten!

Vierlanden cruise per boot naar Basel

 

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Select your tour date using the calendar below to book this tour.

Today
Selected
Available
Unavailable

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

Datum:
2 juni 2024 - Johan Strauss
9 juli 2024 - Rembrandt van Rijn

26 augustus 2024 - Rembrandt van Rijn

 

2 juni – Johan Strauss

2-persoonshut Standaard Benedendek € 1.840,- p.p.
2-persoonshut Standaard Middendek € 1.895,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Middendek € 1.945,- p.p.
2-persoons Junior Suite Middendek € 2.005,- p.p.
2-persoons Suite Middendek € 2.630,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Bovendek € 2.210,- p.p.
2-persoons Suite Bovendek € 3.155,- p.p.
2-persoonshut Standaard Benedendek (voor 1-persoonsgebruik) € 2.760,- p.p.
2-persoonshut Standaard Middendek (voor 1-persoonsgebruik) € 2.845,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Middendek (voor 1-persoonsgebruik) € 2.920,- p.p.

 

9 juli en 26 augustus – Rembrandt van Rijn

2-persoonshut Hoofddek € 1.895,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek € 2.060,- p.p.
2-persoons Suite € 3.810,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 2.560,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek (voor 1-persoonsgebruik) € 3.090,- p.p.
2-persoons Suite (voor 3-persoonsgebruik) € 2.665,- p.p

+
35,- reserveringskosten per boeking
5,- per persoon voor SGR - garantiefonds
2,50 per boeking voor het calamiteitenfonds

 

Reisvoorwaarden: https://www.moezel-reizen.nl/feenstra-voorwaarden-cruisereizen/

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Dag 1: Arnhem – Düsseldorf

  U bent vanaf 17.00 uur welkom aan boord. Aan het begin van de avond lichten wij het anker en zetten koers naar Düsseldorf. Na het diner kunt u in de gezellige lounge nader kennismaken met uw medepassagiers.

   

  Dag 2: Düsseldorf – Königswinter

  Al voor het ontbijt komen we in Düsseldorf aan. Hier vindt u een bonte verzameling van moderne architectuur, oude kastelen, en zelfs Japanse tempels. Terwijl we onze reis vervolgen en langs o.a. Keulen en Bonn varen, wordt er ’s middags in de lounge een High Tea geserveerd. Het is al laat wanneer we in Königswinter arriveren. Hier zullen we de nacht doorbrengen.

   

  Dag 3: Königswinter – Koblenz

  In de ochtend heeft u in Königswinter nog tijd om een mooie wandeling over de promenade te maken. Onderweg naar onze volgende bestemming wordt de omgeving steeds mooier. Na de lunch meren we af in Koblenz, gelegen aan de monding van de Rijn en Moezel. De Altstadt is niet ver lopen en heeft vele winkelstraten en terrassen.

   

  Dag 4: Koblenz – Rüdesheim

  De hoog boven de rivier gebouwde burchten en kastelen én de veel besproken Loreley zorgen vandaag voor een schitterend panorama. Al vroeg vertrekken wij richting Rüdesheim. Zodra we de Loreley zijn gepasseerd komt onze bestemming in zicht. Deze geliefde toeristenplaats heeft van alles te bieden. In het gezellige centrum van Rüdesheim kunt u een bezoek(*) brengen aan Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett, of met de kabelbaan naar het uitzichtpunt bij het imposante Niederwalddenkmal. Het is allemaal de moeite waard. Ook de verschillende weinstuben in de beroemde Drosselgasse bieden de hele dag volop vertier.

   

  Dag 5: Rüdesheim – Speyer

  Met weemoed verlaten wij Rüdesheim en zetten koers naar Speyer. De majestueuze Dom in het centrum is de grootst bewaard gebleven kathedraal in Romaanse stijl. Ook een bezoek aan het techniekmuseum is zeker de moeite waard.

   

  Dag 6: Speyer – Straatsburg – Breisach

  Zonder dat u het heeft gemerkt zijn wij vroeg in de ochtend uit Speyer vertrokken. Vandaag ruilen we Duitsland in voor Frankrijk om een bezoek te brengen aan Straatsburg. De prachtige gebouwen getuigen van een rijke historie en het zal u dan ook niet verbazen dat juist deze stad dient als zetel van het Europees Parlement. Een gratis pendelbus brengt u van het schip naar het centrum van deze prachtige stad.

  Dag 7: Breisach – Basel

  Terwijl u geniet van het ontbijt arriveren we in Breisach. Hier staan de bussen klaar voor de dagexcursie(*) naar Zwitserland. Na het ontbijt vertrekken de bussen voor deze prachtige tour die u de allermooiste stukjes van Zwitserland laat zien. Later deze dag zal het schip aankomen in Basel, waar ook de deelnemers van de dagexcursie aan boord zullen komen.

   

  Dag 8: Basel – Breisach

  Basel ligt aan weerszijden van de Rijn, op de linkeroever ligt Groot Basel en op de rechteroever Klein Basel. De twee stadsdelen worden met elkaar verbonden door zeven bruggen, waarvan één spoorbrug. De Mittlere Rhein Brücke is de bekendste brug. Groot Basel herbergt het historische stadscentrum waar de 12e eeuwse Münster beeldbepalend is. In deze prachtige kerk vindt u het graf van Erasmus. De Marktplatz met het gotische stadhuis en jugendstilpanden behoort tot de belangrijkste pleinen. U heeft nog tot de lunch om deze interessante stad te verkennen. We varen ‘s middags weer terug naar Breisach, waar wij aanleggen om te overnachten.

   

  Dag 9: Breisach – Kehl

  Recht tegenover de plaats Straatsburg ligt het grensstadje Kehl. Het nabijgelegen park werd jaren geleden gebruikt voor de Bundesgartenschau. Hier kunt u nog steeds diverse mooie en bijzondere kunstwerken bezichtigen.

   

  Dag 10: Kehl – Mannheim

  We richten nu de steven op Mannheim. Op de lange winkelpromenade is het altijd een drukte van jewelste.

   

  Dag 11: Mannheim – Andernach

  De talrijke burchten en kastelen laten een onvergetelijke indruk achter. Onze bestemming Andernach heeft een gezellig centrum met smalle straatjes en vele winkeltjes. De stadsmuren, die nog grotendeels intact zijn, stammen uit de tijd van de Romeinen.

   

  Dag 12: Andernach – Bonn – Duisburg

  Na het ontbijt komen we in Bonn aan. Het voetgangersgebied van deze stad is één van de grootste in Duitsland. In de gezellige smalle straatjes en rondom de sfeervolle pleinen zijn winkels in overvloed. Bekende winkelstraten zijn onder andere de Bonngasse, de Poststrasse en de volledig gemoderniseerde Friedrichstrasse. Of brengt u liever een bezoek aan het geboortehuis van Beethoven? Halverwege de middag vervolgen we onze reis naar Duisburg waar we zullen overnachten.

   

  Dag 13: Duisburg – Arnhem

  Ook aan deze mooie reis komt een einde. In de loop van de ochtend staat ter afsluiting een heerlijk ontbijt voor u klaar. Om 11.00 uur arriveren wij weer in Arnhem en nemen wij afscheid van u.

   

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Drie avonden met live muziek
  • High Tea & High Wine
  • Farewell Dinner
  • Incl. buspendel Straatsburg centrum

  Scheepsinfo

  Het schip De Rembrandt van Rijn

  Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

  De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

  Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of traplift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden of neemt u plaats op de terrasstoelen.

  Hutaccommodatie

  Op het promenadedek bevinden zich vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconditioning en verder vindt u er naast de minibar, ook koffie-en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Franse balkons, mist u niets van de omgeving.

  De standaard tweepersoonshutten zijn voorzien van een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. De 3-persoonhut is voorzien van 3 lage bedden waarvan 1 bed wordt opgeklapt, 1 bed wordt omhoog geklapt tot bankje en er is 1 vast bed.

  Verzorging

  ’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

  Consumpties

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in een keer aan het einde van de reis contant, met pin of met een creditcard (VISA of Mastercard)kunt afrekenen.

  Gratis WIFI op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Rembrandt van Rijn en uitvoerder van de reizen met dit schip is Tondia B.V. - Schaijk.

   

   

   

  Het schip Johann Strauss

  • johann strauss dek

  Nieuw in het programma is de Johann Strauss. Dit premium schip, genoemd naar de wereldberoemde Oostenrijkse componist van de Weense Wals, biedt comfort van de hoogste kwaliteit.

  Aan boord bevinden zich een lobby/receptie, een panorama lounge met bar, een panorama restaurant en een bibliotheek Het ruime zonnedek is uitgerust met zonneschermen, zitgedeeltes en ligbedden. Er is genoeg ruimte voor de passagiers om in alle rust te kunnen relaxen. Het voorste deel van het zonnedek is lager dan het achterste deel en kan daardoor ook bij lage brugpassages open blijven.

  Meer informatie over de Johann Strauss vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  De verschillende dekken zijn onderling met een trap met elkaar verbonden. De Johann Strauss beschikt over een traplift.

  Hutaccommodatie

  Het schip biedt verschillende soorten hutten die stuk voor stuk ruim en goed doordacht zijn ingericht. De Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (19,5m2 ) op het Bovendekdek hebben Franse balkons met schuifdeuren. Op het Middendek zijn de Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (18m2 ) voorzien van grote panorama ramen welke geopend kunnen worden. De Junior suites (18m2 ) en Standaard hutten (15m2 ) hebben ramen met panorama-uitzicht die niet geopend kunnen worden. De hutten op het Benedendek zijn wat kleiner (12m2 ) en hebben een vast (iets hoger geplaatst) raam dat niet geopend kan worden. Alle hutten zijn uitgerust met een luxe badkamer, douche en toilet, handbediende airconditioning, flat screen TV, haardroger, telefoon en voldoende kastruimte. Met uitzondering van de hutten op het Benedendek, is uw accommodatie uitgerust met twee eenpersoonsbedden welke op verzoek uit elkaar worden geschoven. De hutten op het Benedendek hebben twee gescheiden eenpersoonsbedden.

  Verzorging

  De dag begint met een uitgebreid ontbijt, waarbij het aan niets zal ontbreken. Vroege vogels kunnen aanschuiven voor het ‘vroege vogel ontbijt’. Tussen de middag geniet u van een overheerlijke lunch en tijdens het diner zult u versteld staan van de culinaire hoogstandjes die de chef de cuisine voor u heeft bereid.

  Extra's

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van uw reis alles in één keer contant of met creditcard kunt betalen.

  Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

  WiFi in de lounge, bar en hal (beperkt ontvangst) tegen betaling.

  Eigenaar van het mps Johann Strauss en uitvoerder van de reizen met dit schip is Starling Fleet - Basel.