Informatie

Even een korte vakantie op het mooiste stukje van de Rijn? Heerlijk! Gewoon om uzelf te verwennen, eens kennis te maken met een riviercruise of bijvoorbeeld om iets te vieren met familie of vrienden. Deze reis is daar perfect voor. U gaat met de bus naar Keulen en vaart vanaf daar naar prachtige plaatsen als Boppard en Koblenz.

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

 

Available departures

Select your tour date using the calendar below to book this tour.

Today
Selected
Available
Unavailable

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

15 april 2024
22 april 2024
7 oktober 2024
14 oktober 2024

2-persoonshut Standaard Benedendek € 570,- p.p.
2-persoonshut Standaard Middendek € 590,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Middendek € 600,- p.p.
2-persoons Junior Suite Middendek € 620,- p.p.
2-persoons Suite Middendek € 815,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Bovendek € 680,- p.p.
2-persoons Suite Bovendek € 1.125,- p.p.
2-persoonshut Standaard Benedendek (voor 1-persoonsgebruik) € 855,- p.p.
2-persoonshut Standaard Middendek (voor 1-persoonsgebruik) € 885,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Middendek (voor 1-persoonsgebruik) € 900,- p.p.

+
35,- reserveringskosten per boeking
5,- per persoon voor SGR - garantiefonds
2,50 oer boeking voor het calamiteitenfonds

 

Reisvoorwaarden: https://www.moezel-reizen.nl/feenstra-voorwaarden-cruisereizen/

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Maandag: Arnhem – Düsseldorf (bustransfer) – Keulen

  Vanuit Arnhem vertrekt u om 10.00 uur per comfortabele touringcar richting Düsseldorf. Zodra we rond het middaguur bij het schip aankomen staat de lunch in het restaurant voor u klaar. ’s Middags heeft u nog de gelegenheid om de binnenstad van Düsseldorf te verkennen. Aan het eind van de middag wordt u welkom geheten door de kapitein. Waarna we de trossen lossen gooien en koers zetten naar Keulen.

   

  Dinsdag: Keulen – Andernach

  De torens van de machtige Keulse Dom bepalen het silhouet van deze interessante stad. Er is tijd genoeg om Keulen te ontdekken. U kunt de Dom aanschouwen, één van de vele musea bezoeken of wandelen door de immens grote binnenstad om daarna voldaan neer te strijken op één van de vele terrassen. Tijdens de lunch varen we door naar Andernach. Aan de oevers verschijnen de eerste beboste heuvels met hier en daar een burcht of ruïne. In de loop van de avond bereiken we Andernach waar we overnachten.

   

  Woensdag: Andernach – Koblenz

  We blijven nog tot het middaguur in Andernach liggen. Vanaf de brede boulevard loopt u door de stadspoort het kleine plaatsje in. Het sfeervolle centrum herbergt nog diverse middeleeuwse gebouwen. Na een klein stukje varen meren wij bij de Deutsche Eck af in Koblenz. Deze stad heeft ondanks zijn grootte nog steeds een intiem karakter. Smalle straatjes met winkeltjes zijn er in overvloed. Vanaf onze ligplaats in de monding van de Moezel is het maar een paar minuten lopen naar het gezellige centrum.

   

  Donderdag: Koblenz – Bonn – Düsseldorf

  Tijdens de lunch komen we in Bonn aan. Het voetgangersgebied van deze stad is één van de grootste in Duitsland. In de straatjes en rondom de sfeervolle pleinen kunt u heerlijk winkelen. Bekende winkelstraten zijn onder andere de Bonngasse, de Poststrasse en de volledig gemoderniseerde Friedrichstrasse. Of brengt u liever een bezoek aan het geboortehuis van Beethoven? In de loop van de avond vervolgen we onze reis naar Düsseldorf waar we zullen overnachten.

   

  Vrijdag: Düsseldorf – Arnhem (bustransfer)

  De laatste dag is alweer aangebroken. Na het ontbijt nemen we afscheid van u en brengen de touringcars u terug naar Arnhem waar u rond het middaguur arriveert.

   

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Eén avond met live muziek
  • Farewell Dinner
  • Bustransfer Arnhem – Düsseldorf v.v.

  Scheepsinfo

  Het schip Johann Strauss

  • johann strauss dek

  Nieuw in het programma is de Johann Strauss. Dit premium schip, genoemd naar de wereldberoemde Oostenrijkse componist van de Weense Wals, biedt comfort van de hoogste kwaliteit.

  Aan boord bevinden zich een lobby/receptie, een panorama lounge met bar, een panorama restaurant en een bibliotheek Het ruime zonnedek is uitgerust met zonneschermen, zitgedeeltes en ligbedden. Er is genoeg ruimte voor de passagiers om in alle rust te kunnen relaxen. Het voorste deel van het zonnedek is lager dan het achterste deel en kan daardoor ook bij lage brugpassages open blijven.

  Meer informatie over de Johann Strauss vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  De verschillende dekken zijn onderling met een trap met elkaar verbonden. De Johann Strauss beschikt over een traplift.

  Hutaccommodatie

  Het schip biedt verschillende soorten hutten die stuk voor stuk ruim en goed doordacht zijn ingericht. De Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (19,5m2 ) op het Bovendekdek hebben Franse balkons met schuifdeuren. Op het Middendek zijn de Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (18m2 ) voorzien van grote panorama ramen welke geopend kunnen worden. De Junior suites (18m2 ) en Standaard hutten (15m2 ) hebben ramen met panorama-uitzicht die niet geopend kunnen worden. De hutten op het Benedendek zijn wat kleiner (12m2 ) en hebben een vast (iets hoger geplaatst) raam dat niet geopend kan worden. Alle hutten zijn uitgerust met een luxe badkamer, douche en toilet, handbediende airconditioning, flat screen TV, haardroger, telefoon en voldoende kastruimte. Met uitzondering van de hutten op het Benedendek, is uw accommodatie uitgerust met twee eenpersoonsbedden welke op verzoek uit elkaar worden geschoven. De hutten op het Benedendek hebben twee gescheiden eenpersoonsbedden.

  Verzorging

  De dag begint met een uitgebreid ontbijt, waarbij het aan niets zal ontbreken. Vroege vogels kunnen aanschuiven voor het ‘vroege vogel ontbijt’. Tussen de middag geniet u van een overheerlijke lunch en tijdens het diner zult u versteld staan van de culinaire hoogstandjes die de chef de cuisine voor u heeft bereid.

  Extra's

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van uw reis alles in één keer contant of met creditcard kunt betalen.

  Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

  WiFi in de lounge, bar en hal (beperkt ontvangst) tegen betaling.

  Eigenaar van het mps Johann Strauss en uitvoerder van de reizen met dit schip is Starling Fleet - Basel.