Informatie

7 dagen – Volop genieten van de romantische sfeer in het Rijndal? Dan is dit dé riviercruise voor u. Vanaf het sfeervolle schip de Horizon bewondert u in zeven dagen de indrukwekkende burchten en kastelen die tegen de steile berghellingen liggen. Tel daar het prachtige natuurschoon en de gezellige dorpen en steden bij op en u beleeft een bijzondere reis.

 

Kaart route:

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Helaas, op dit moment zijn er geen arrangementen

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

Datum:

16 mei 2024
13 juni 2024
5 september 2024
4 oktober 2024

 

16 mei 2024 en 5 september 2024

2-persoonshut B Hoofddek € 885,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek € 915,- p.p.
3-persoonshut (met bovenbed) Hoofddek € 835,- p.p.
1-persoonshut Hoofddek € 1.185,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek € 980,- p.p.
2-persoonshut B Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.195,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.240,- p.p.
3-persoonshut (met bovenbed) Hoofddek (voor 2-persoonsgebruik) € 1.130,-
p.p.
2-persoonshut Promenadedek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.470,- p.p.

13 juni 2024

2-persoonshut B Hoofddek € 905,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek € 935,- p.p.
3-persoonshut (met bovenbed) Hoofddek € 855,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek € 1.000,- p.p.
2-persoonshut B Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.225,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.265,- p.p.
3-persoonshut (met bovenbed) Hoofddek (voor 2-persoonsgebruik) € 1.155,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.500,- p.p.

4 oktober 2024

2-persoonshut B Hoofddek € 865,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek € 895,- p.p.
3-persoonshut (met bovenbed) Hoofddek € 815,- p.p.
1-persoonshut Hoofddek € 1.165,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek € 960,- p.p.
2-persoonshut B Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.170,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.210,- p.p.
3-persoonshut (met bovenbed) Hoofddek (voor 2-persoonsgebruik) € 1.105,-
p.p.
2-persoonshut Promenadedek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.440,- p.p.

+

35,- reserveringskosten per boeking
5,- per persoon voor SGR - garantiefonds
2,50 oer boeking voor het calamiteitenfonds

 

Reisvoorwaarden: https://www.moezel-reizen.nl/feenstra-voorwaarden-cruisereizen/

Programma

Donderdag/Vrijdag: Arnhem – Düsseldorf

De inscheping geschiedt aan de kade in Arnhem. Onderweg naar Düsseldorf informeren wij u alvast over al het moois wat u tijdens de reis te wachten staat. ’s Avonds kunt u nog een heerlijke wandeling maken door de gezellige Altstadt.

 

Vrijdag/Zaterdag: Düsseldorf – Keulen

De Rijn slingert zich door het mooie landschap en net na Düsseldorf lijkt het wel of we een rondje varen. Aan het einde van de ochtend verschijnen de torens van de Keulse Dom aan de horizon. Hier loopt u over de altijd gezellige Rijnpromenade zo naar de aan de rivier gelegen centrum. Er zijn meerdere musea en ook de indrukwekkende kathedraal is zeker het bezichtigen waard.

 

Zaterdag/Zondag: Keulen – Linz – Andernach

Ter hoogte van Königswinter wordt het panorama bepaald door de toppen van het machtige Siebengebirge, uw eerste kennismaking met de zo vaak bezongen romantiek van de Rijn. In de ochtend maken we een stop in Linz. De felgekleurde vakwerkhuisjes in de binnenstad zijn een lust voor het oog. Tijdens de lunch vervolgen wij de reis naar Andernach. In deze van oorsprong Keltische nederzetting zullen wij vanavond overnachten.

 

Zondag/Maandag: Andernach – Rüdesheim

Het hoogtepunt van de reis! Het prachtige panorama dat vandaag aan u voorbij trekt bestaat uit een aaneenschakeling van burchten, kastelen, steile met wijngaarden bedekte berghellingen en natuurlijk de wereldberoemde Loreley. Net na de middag meren wij af in het toeristenstadje Rüdesheim. Bezienswaardigheden zoals het Niederwalddenkmal, Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett en de talrijke Weinstuben in de smalle Drosselgasse zorgen ervoor dat u zich beslist niet zult vervelen.

 

Maandag/Dinsdag: Rüdesheim – Oberwesel – Boppard

We varen nogmaals door het schitterende rivierdal. In het historische Oberwesel zullen wij de ochtend doorbrengen. Hier kunt u onder andere een bezoek brengen aan de Onze Lieve-Vrouwe-Kerk of een wandeling maken door deze indrukwekkende plaats. Tijdens de lunch varen wij verder naar Boppard. Hier kunt u heerlijk wandelen over de boulevard of ga met de kabelbaan naar het hoog boven de Rijn gelegen uitzichtpunt de Vierseenblick.

 

Dinsdag/Woensdag: Boppard – Düsseldorf

We zijn al vroeg vertrokken want het is een heel stuk varen naar Düsseldorf. In snel tempo trekken plaatsen als Bonn en Keulen nogmaals aan het oog voorbij. In de loop van de middag arriveren wij in Düsseldorf. Net achter het oude centrum vindt u winkels in overvloed. Aan boord treft de bemanning ondertussen alle voorbereidingen om het op deze laatste avond van de reis extra gezellig te maken.

 

Woensdag/Donderdag: Düsseldorf – Arnhem

Rond het middaguur passeren we de Nederlandse grens. U heeft door deelname aan deze reis zelf kunnen ervaren dat bedrijvigheid en romantiek op de rivier de Rijn uitstekend samen gaan. Om 14.00 uur leggen wij in Arnhem de loopplank voor u uit en is het weer tijd om afscheid te nemen.

 

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Twee avonden met live muziek
  • Captains Dinner

Scheepsinfo

Het schip: De Horizon

De Horizon is een prachtig cruiseschip. Door de warme kleuren in het interieur en het vriendelijke en behulpzame personeel voelt u zich al snel thuis. En samen met de 98 passagiers ontstaat er een gezellige sfeer aan boord. Tel daarbij een ruime keuze uit de mooiste bestemmingen op en u heeft een onvergetelijke vakantie.

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de royale ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen.

 

Bereikbaarheid

Vanaf het promenadedek zijn het zonnedek en de voorin gelegen hutten op het hoofddek per trap en traplift bereikbaar (hut 121 t/m 136). De in het achterschip gelegen hutten op het hoofddek zijn uitsluitend per trap bereikbaar (hut 101 t/m117).

 

Accommodatie

De elegante lichtgekleurde panelen in de hutten zorgen voor een moderne en ruime ambiance. De hutten hebben allemaal een televisie, kluisje, grote ramen die open kunnen en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Haardrogers zijn op verzoek beschikbaar. Met de airconditioning regelt u zelf het klimaat in uw hut en elke hut heeft volop bergruimte voor uw bagage. Overdag klappen we een bed weg en het andere wordt omgetoverd tot een comfortabele bank. De bedden in de B-hutten zijn verhoogd, voor het bed staat een opstapje zodat in en uit kunt stappen. De 3-persoonshut is uitgerust met twee klapbedden en een bovenbed.

 

Verzorging

Ontbijt en lunch serveren we vanaf het buffet in het restaurant. Het diner serveren we aan tafel en u kunt iedere dag kiezen uit twee verschillende hoofdgerechten.

 

Extra's

De consumpties, souvenirs en uw excursies kunt u alleen contant betalen.

GRATIS WiFi in de lounge, bar en hal (beperkt ontvangst) in alle landen.

Eigenaar van het m.p.s. Horizon en uitvoerder van de reizen met dit schip is Horizon Cruises Rotterdam.