Informatie

Deze 7-daagse reis heeft wel een heel spectaculair hoogtepunt. We varen langs interessante steden en gezellige dorpen zoals Düsseldorf, Koblenz en Rüdesheim. In Linz sluit de Rembrandt van Rijn aan bij een konvooi schepen en kunt u al varend genieten van het vuurwerk langs de Rijn. Het prachtige Bengaalse vuurwerk hult het landschap in sprookjesachtige sferen.

 

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Helaas, op dit moment zijn er geen arrangementen

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

Datum: 5 mei 2022

Hoofddek
2-persoonshut € 975,00 p.p.
Promenadedek
3-persoonshut € 830,00 p.p.
2-persoonshut Suite € 1950,00 p.p.
2-persoonshut € 1055,00 p.p.

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Donderdag 5 mei: Arnhem - Keulen

  Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Omstreeks 19.00 uur starten we de motoren en zetten koers naar Keulen. Na het diner kunt u in de lounge kennis maken met uw medepassagiers

   

  Vrijdag 6 mei: Keulen

  Tegen het middaguur arriveren we in Keulen en wie aan Keulen denkt, denkt aan de Dom. Dit imposante gotische bouwwerk is een bezoek meer dan waard. De stad heeft nog veel meer te bieden, de uitgestrekte winkelstraten zijn een walhalla voor de shoppers onder u. Aan de Glockengasse vindt u het huis van ’s werelds bekendste reukwater 4711. Maar ook aan musea geen gebrek.

   

  Zaterdag 7 mei: Keulen - Linz - Bonn

  Tijdens het ontbijt richten we de steven op Linz. Deze stad heeft de bijnaam Bonte Stad vanwege de felgekleurde vakwerkhuizen. U heeft de rest van de middag de tijd om Linz te bezichtigen. Rond 19.00 uur gooien we de trossen los om ons bij het konvooi van schepen aan te sluiten. Terwijl we langzaam in het schemerlicht richting Bonn varen kunt u genieten van een spektakel van vuur en licht. De met fakkels en vuurwerk verlichte dorpjes en burchten geven de omgeving een magische en romantische sfeer. Tijdens deze indrukwekkende vaart kunt u op het zonnedek onder het genot van een glas champagne en canapés het prachtige vuurwerk aanschouwen. Eenmaal in Bonn zal de avond afgesloten worden met een alles overtreffende muziek- en vuurwerkshow die de hemel in prachtige kleuren zal oplichten.

   

  Zondag 8 mei: Bonn - Koblenz

  Al vroeg verlaten we Bonn en ziet u het landschap langzaam veranderen. We passeren pittoreske plaatsen zoals Königswinter en Andernach en af en toe vangt u tussen de bomen een glimp op van een burcht of ruïne. Aan het begin van de middag arriveren we in Koblenz. Bij deze strategisch gelegen handelsstad mondt de rivier de Moezel in de Rijn uit. In het centrum treft u naast diverse winkelstraten ook verschillende wijnhuizen met gezellige terrassen aan. Hier kunt u onder het genot van een wijntje even bijkomen.

   

  Maandag 9 mei: Koblenz - Rudesheim - Boppard

  Het landschap dat deze ochtend aan u voorbij trekt is werkelijk adembenemend. De ene burcht is nog mooier dan de andere om nog maar niet te spreken van de schoonheid van de imposante Loreley. We arriveren aan het eind van de ochtend in Rüdesheim. Deze stad is bekend om zijn wijnen die u kunt proeven in één van de vele wijnlokalen in de beroemde Drosselgasse. Rüdesheim biedt vele bezienswaardigheden zoals het beroemde Niederwalddenkmal en het Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett. Tijdens het diner varen we terug naar Boppard. De prachtige torens van de St. Severuskerk kunt u al van ver zien en bepalen het stadsbeeld van Boppard. De vele kleuren van de gebrandschilderde ramen en de mooie muuren plafondschilderingen zijn het bewonderen zeker waard.

   

  Dinsdag 10 mei: Boppard - Düsseldorf

  We zijn al vroeg vertrokken want het is best een stuk varen naar Düsseldorf. In snel tempo trekken plaatsen als Bonn en Keulen nogmaals aan het oog voorbij. In de loop van de middag arriveren wij in Düsseldorf. Net achter het oude centrum vindt u winkels in overvloed. Aan boord treft de bemanning ondertussen alle voorbereidingen voor het Farewell Dinner.

   

  Woensdag 11 mei: Düsseldorf - Arnhem

  De laatste dag is alweer aangebroken. Als afsluiting hebben wij een heerlijke champagnebrunch voor u klaar staan. Om 11.00 uur komen we in Arnhem aan waar we afscheid van u nemen.

   

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Drie keer live entertainment
  • High Tea
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch

  Scheepsinfo

  Het schip De Rembrandt van Rijn

  Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

  De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

  Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of traplift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden of neemt u plaats op de terrasstoelen.

  Hutaccommodatie

  Op het promenadedek bevinden zich vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconditioning en verder vindt u er naast de minibar, ook koffie-en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Franse balkons, mist u niets van de omgeving.

  De standaard tweepersoonshutten zijn voorzien van een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. De 3-persoonhut is voorzien van 3 lage bedden waarvan 1 bed wordt opgeklapt, 1 bed wordt omhoog geklapt tot bankje en er is 1 vast bed.

  Verzorging

  ’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

  Consumpties

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in een keer aan het einde van de reis contant, met pin of met een creditcard (VISA of Mastercard)kunt afrekenen.

  Gratis WIFI op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Rembrandt van Rijn en uitvoerder van de reizen met dit schip is Tondia B.V. - Schaijk.