Informatie

Vanwege de tactische ligging van de vele nederzettingen langs de Rijn werden hier vaak burchten, kastelen en andere vestingen gebouwd. Om daar met een schip langs te varen is een belevenis op zich.

Riviercruise langs burchten en kastelen

 

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Helaas, op dit moment zijn er geen arrangementen

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

Datums:

1 mei 2024 - Rembrandt van Rijn
2 september 2024 - Johan Strauss

1 mei 2024 - Rembrandt van Rijn

2-persoonshut Hoofddek € 850,- p.p.
3-persoonshut Promenadedek € 720,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek € 925,- p.p.
2-persoons Suite € 1.710,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.150,- p.p.
3-persoonshut Promenadedek (voor 2-persoonsgebruik) € 975,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.390,- p.p.
2-persoons Suite (voor 3-persoonsgebruik) € 1.195,- p.p.

2 september 2024 - Johan Strauss

2-persoonshut Standaard Benedendek € 825,- p.p.
2-persoonshut Standaard Middendek € 850,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Middendek € 870,- p.p.
2-persoons Junior Suite Middendek € 895,- p.p.
2-persoons Suite Middendek € 1.155,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Bovendek € 980,- p.p.
2-persoons Suite Bovendek € 1.700,- p.p.
2-persoonshut Standaard Benedendek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.240,- p.p.
2-persoonshut Standaard Middendek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.275,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Middendek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.305,- p.p.

+
35,- reserveringskosten per boeking
5,- per persoon voor SGR - garantiefonds
2,50 oer boeking voor het calamiteitenfonds

 

Reisvoorwaarden: https://www.moezel-reizen.nl/feenstra-voorwaarden-cruisereizen/

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Maandag/Woensdag: Arnhem - Düsseldorf

  Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. In de loop van de avond zal in de lounge de bemanning aan u worden voorgesteld en kunt u onder het genot van een drankje nader kennismaken met uw medepassagiers. Tijdens het diner gooien we de trossen los en varen we rustig naar onze eerste bestemming Düsseldorf.

  Dinsdag/Donderdag: Düsseldorf - Bonn

  In de ochtend heeft u de gelegenheid om Düsseldorf te verkennen. Deze metropool is niet alleen de hoofdstad van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, maar is ook toonaangevend op het gebied van mode. Het is een waar shopping-paradijs, met de Königsallee als kers op de taart. Maar ook de cultuurliefhebber zal in Düsseldorf niets tekortkomen met de vele musea en oude gebouwen zoals het stadhuis en de Schlossturm. Terwijl we onze reis vervolgen en langs Keulen varen zal er ’s middags in de lounge een High Tea worden geserveerd. In de loop van de avond meren we af in Bonn.

  Woensdag/Vrijdag: Bonn - Andernach

  De ochtend brengen wij door in Bonn, de voormalige hoofdstad van West-Duitsland. Als één van de oudste steden van Duitsland heeft Bonn een rijke en boeiende geschiedenis. Naast de vele musea en regeringsgebouwen heeft de stad ook lange autovrije winkelstraten en sfeervolle pleinen. We laten Bonn aan het einde van de ochtend achter ons en varen door naar de Keltische vestingstad Andernach.

  Donderdag/ Zaterdag: Andernach - Rüdesheim - Koblenz

  Al vroeg vervolgen wij onze reis naar Rüdesheim. Wij varen over de Romantische Rijn waar u geniet van prachtige uitzichten. We passeren vele burchten en kastelen op dichtbegroeide bergtoppen. Aan het begin van de middag komen we in de wijnstad Rüdesheim aan. De middeleeuwse stadskern, evenals gedeelten van de stadsversterking zijn bewaard gebleven. In de Drosselgasse is het altijd gezellig. Onder het genot van livemuziek kunt u in de vele restaurants en barretjes genieten van de wereldberoemde Rüdesheimer Kaffee of één van de lokale wijnen. Tijdens het diner varen we terug naar Koblenz waar we overnachten.

  Vrijdag/Zondag: Koblenz - Duisburg

  De handelsstad Koblenz ligt ingeklemd tussen de Moezel en de Rijn. De Deutsche Eck, het punt waar de Moezel uitmondt in de Rijn, is een toeristische trekpleister. Oude vestingmuren, burchttorens en kastelen zijn overblijfselen uit een bewogen verleden en zijn nog steeds zichtbaar in deze stad. Tijdens de lunch varen we verder stroomafwaarts naar Duisburg. ’s Avonds geniet u in het restaurant van het Farewell Dinner met aansluitend een gezellige avond in de lounge.

  Zaterdag/Maandag: Duisburg - Arnhem

  De laatste dag is al weer aangebroken. Als afsluiting van deze mooie reis hebben wij een heerlijk ontbijt voor u klaar staan. Aangekomen op onze eindbestemming Arnhem, nemen wij om 11.00 uur afscheid van u en wensen u een wel thuis.

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Eén avond met live muziek
  • High Tea
  • Farewell Dinner

  Scheepsinfo

  Het schip De Rembrandt van Rijn

  Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

  De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

  Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of traplift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden of neemt u plaats op de terrasstoelen.

  Hutaccommodatie

  Op het promenadedek bevinden zich vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconditioning en verder vindt u er naast de minibar, ook koffie-en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Franse balkons, mist u niets van de omgeving.

  De standaard tweepersoonshutten zijn voorzien van een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. De 3-persoonhut is voorzien van 3 lage bedden waarvan 1 bed wordt opgeklapt, 1 bed wordt omhoog geklapt tot bankje en er is 1 vast bed.

  Verzorging

  ’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

  Extra's

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in een keer aan het einde van de reis contant, met pin of met een creditcard (VISA of Mastercard)kunt afrekenen.

  Gratis WIFI op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Rembrandt van Rijn en uitvoerder van de reizen met dit schip is Tondia B.V. - Schaijk.

   

   

  Het schip Johann Strauss

  • johann strauss dek

  Nieuw in het programma is de Johann Strauss. Dit premium schip, genoemd naar de wereldberoemde Oostenrijkse componist van de Weense Wals, biedt comfort van de hoogste kwaliteit.

  Aan boord bevinden zich een lobby/receptie, een panorama lounge met bar, een panorama restaurant en een bibliotheek Het ruime zonnedek is uitgerust met zonneschermen, zitgedeeltes en ligbedden. Er is genoeg ruimte voor de passagiers om in alle rust te kunnen relaxen. Het voorste deel van het zonnedek is lager dan het achterste deel en kan daardoor ook bij lage brugpassages open blijven.

  Meer informatie over de Johann Strauss vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  De verschillende dekken zijn onderling met een trap met elkaar verbonden. De Johann Strauss beschikt over een traplift.

  Hutaccommodatie

  Het schip biedt verschillende soorten hutten die stuk voor stuk ruim en goed doordacht zijn ingericht. De Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (19,5m2 ) op het Bovendekdek hebben Franse balkons met schuifdeuren. Op het Middendek zijn de Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (18m2 ) voorzien van grote panorama ramen welke geopend kunnen worden. De Junior suites (18m2 ) en Standaard hutten (15m2 ) hebben ramen met panorama-uitzicht die niet geopend kunnen worden. De hutten op het Benedendek zijn wat kleiner (12m2 ) en hebben een vast (iets hoger geplaatst) raam dat niet geopend kan worden. Alle hutten zijn uitgerust met een luxe badkamer, douche en toilet, handbediende airconditioning, flat screen TV, haardroger, telefoon en voldoende kastruimte. Met uitzondering van de hutten op het Benedendek, is uw accommodatie uitgerust met twee eenpersoonsbedden welke op verzoek uit elkaar worden geschoven. De hutten op het Benedendek hebben twee gescheiden eenpersoonsbedden.

  Verzorging

  De dag begint met een uitgebreid ontbijt, waarbij het aan niets zal ontbreken. Vroege vogels kunnen aanschuiven voor het ‘vroege vogel ontbijt’. Tussen de middag geniet u van een overheerlijke lunch en tijdens het diner zult u versteld staan van de culinaire hoogstandjes die de chef de cuisine voor u heeft bereid.

  Extra's

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van uw reis alles in één keer contant of met creditcard kunt betalen.

  Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

  WiFi in de lounge, bar en hal (beperkt ontvangst) tegen betaling.

  Eigenaar van het mps Johann Strauss en uitvoerder van de reizen met dit schip is Starling Fleet - Basel.