Informatie

Zin in een zeer gevarieerde reis over de Rijn? Dan is dit een uitgelezen kans. In 6 dagen pakt u al het moois mee. Van een grote stad als Keulen, tot het wijngebied rond Rüdesheim en klassieke trekpleisters als de indrukwekkende Loreley. Natuurlijk is het aan boord ook volop genieten.

Riviercruise die schone Loreley

 

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Select your tour date using the calendar below to book this tour.

Today
Selected
Available
Unavailable

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

Datum: 30 april 2022

Hoofddek
2-persoonshut € 775,00 p.p.
Promenadedek
2-persoonshut Suite € 1565,00 p.p.
2-persoonshut € 845,00 p.p.
3-persoonshut € 660,00 p.p.

Datum: 2 oktober 2022

Hoofddek
2-persoonshut € 750,00 p.p.
Promenadedek
2-persoonshut Suite € 1540,00 p.p.
2-persoonshut € 820,00 p.p.
3-persoonshut € 635,00 p.p.

 

+
7,50 per persoon voor St. GGTO - garantiefonds

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Zondag/Zaterdag: Arnhem - Düsseldorf

  Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Nadat de bemanning aan u is voorgesteld, gooien we de trossen los en zetten we koers naar onze eerste bestemming Düsseldorf. Na het diner kunt u in de lounge alvast plannen maken voor de komende dagen. De muzikant zal zorgdragen voor een gezellige avond.

   

  Maandag/Zondag: Düsseldorf - Bonn

  Nog voor het ontbijt arriveren we in Düsseldorf. In de ochtend kunt u deelnemen aan een stadswandeling(*). Tijdens deze wandeling maakt u kennis met de mooie binnenstad van deze metropool. U kunt uiteraard ook op eigen gelegenheid de stad verkennen. Achter de gezellige Altstadt liggen lange winkelstraten met de bekende modemerken en warenhuizen. Terwijl we ’s middags naar Bonn varen kunt u genieten van een High Tea in de lounge.

   

  Dinsdag/Maandag: Bonn - Boppard

  ‘s Morgens blijven we nog even in de voormalige hoofdstad van West-Duitsland. Tijdens de lunch richten wij de steven op onze volgende bestemming, Boppard. Naarmate we verder de Rijn opvaren verandert het landschap zienderogen. Het wordt heuvelachtiger en de eerste wijngaarden komen in zicht. In de namiddag geniet u van een heerlijke barbecue op het zonnedek. In de loop van de avond arriveren wij in het wijnstadje Boppard. De promenade langs het water leidt u als vanzelf naar het kleine, maar leuke centrum.

   

  Woensdag/Dinsdag: Boppard - Loreley - Rüdesheim

  Vandaag staat het hoogtepunt van deze reis, de Loreley op het programma. Vanuit Boppard bieden wij u een gratis transfer per bus naar het uitzichtpunt van de Loreley. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht op het Rijndal en de Loreley. De Rijn is hier 25 meter diep en maar 113 meter breed. Ondertussen ziet u het schip door de Loreley varen. In Oberwesel komen de gasten die deelgenomen hebben aan de excursie weer aan boord. Onderweg naar Rüdesheim varen wij over de Romantische Rijn waar u geniet van prachtige uitzichten. Het duurt niet lang meer voor we in Rüdesheim aankomen. Rüdesheim staat bekend om de vele wijnlokalen, historische vakwerkhuizen en de Drosselgasse. In deze smalle steeg kunt u in één van de gezellige Weinstuben genieten van een heerlijke Riesling uit de streek.

   

  Donderdag/Woensdag: Rüdesheim - Keulen

  We genieten nogmaals van het prachtige panorama. We houden het tempo er goed in, want we willen bijtijds in Keulen arriveren. In de winkelstraten, gelegen achter de Dom, kunt u heerlijk shoppen. Ook een bezoek aan het Chocolademuseum behoort tot één van de vele mogelijkheden. Of breng een bezoek(*) aan het nabijgelegen prachtige kasteel Augustusburg.

   

  Vrijdag/Donderdag: Keulen - Arnhem

  De laatste dag is alweer aangebroken. Als afsluiting van deze mooie reis hebben wij een heerlijke champagnebrunch voor u klaar staan. Rond 11.00 uur komen we in Arnhem aan. Hier nemen wij afscheid van u en wensen u een wel thuis.

   

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Drie keer live entertainment
  • High Tea
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch
  • Inclusief bustransfer naar de Loreley

  Scheepsinfo

  Het schip De Rembrandt van Rijn

  Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

  De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

  Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of traplift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden of neemt u plaats op de terrasstoelen.

  Hutaccommodatie

  Op het promenadedek bevinden zich vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconditioning en verder vindt u er naast de minibar, ook koffie-en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Franse balkons, mist u niets van de omgeving.

  De standaard tweepersoonshutten zijn voorzien van een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. De 3-persoonhut is voorzien van 3 lage bedden waarvan 1 bed wordt opgeklapt, 1 bed wordt omhoog geklapt tot bankje en er is 1 vast bed.

  Verzorging

  ’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

  Consumpties

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in een keer aan het einde van de reis contant, met pin of met een creditcard (VISA of Mastercard)kunt afrekenen.

  Gratis WIFI op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Rembrandt van Rijn en uitvoerder van de reizen met dit schip is Tondia B.V. - Schaijk.