Informatie

7 dagen – Deze 7-daagse reis heeft wel een heel spectaculair hoogtepunt. We varen langs interessante steden en gezellige dorpen zoals Düsseldorf, Koblenz en Keulen. In Boppard sluit de Johann Strauss aan bij een konvooi schepen en kunt u al varend genieten van het vuurwerk langs de Rijn. Het prachtige Bengaalse vuurwerk hult het landschap in sprookjesachtige sferen.

 

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Helaas, op dit moment zijn er geen arrangementen

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

7 augustus 2024

2-persoonshut Standaard Benedendek € 995,- p.p.
2-persoonshut Standaard Middendek € 1.035,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Middendek € 1.060,- p.p.
2-persoons Junior Suite Middendek € 1.090,- p.p.
2-persoons Suite Middendek € 1.400,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Bovendek € 1.190,- p.p.
2-persoons Suite Bovendek € 2.000,- p.p.
2-persoonshut Standaard Benedendek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.495,- p.p.
2-persoonshut Standaard Middendek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.555,- p.p.2-persoonshut Deluxe Middendek (voor 1-persoonsgebruik)  € 1.590,- p.p.

 

+

35,- reserveringskosten per boeking
5,- per persoon voor SGR - garantiefonds
2,50 per boeking voor het calamiteitenfonds

 

Reisvoorwaarden: https://www.moezel-reizen.nl/feenstra-voorwaarden-cruisereizen/

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Woensdag 7 augustus: Arnhem – Düsseldorf

  Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Tijdens het diner gooien we de trossen los en laten Arnhem achter ons. Vanavond kunt in de lounge nader kennismaken met uw medepassagiers terwijl we rustig doorvaren naar Düsseldorf.

   

  Donderdag 8 augustus: Düsseldorf – Bonn

  In alle vroegte komen we in Düsseldorf aan. Deze stad leent zich bij uitstek om heerlijk te shoppen. Een bezoek aan de Königsallee, een chique en exclusieve winkelstraat, mag dan zeker niet ontbreken. Maar u kunt zich ook als alternatief aan boord opgeven voor een optionele excursie(*) om Düsseldorf te ontdekken. U ziet dan de hoogtepunten van deze bruisende metropool. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Bonn. Vanmiddag kunt u in de lounge genieten van een heerlijke High Tea.

   

  Vrijdag 9 augustus: Bonn – Andernach

  U heeft tot het middaguur de tijd om Bonn te gaan verkennen. Dan richten we de steven op Andernach. De stedelijke omgeving verandert langzaam in een, met wijngaarden bedekt, heuvellandschap waarop met regelmaat een burcht of kasteel te zien zal zijn. In de loop van de middag bereiken we Andernach. Vanaf de brede boulevard loopt u door de stadspoort het kleine plaatsje in. In het sfeervolle centrum zijn een aantal middeleeuwse gebouwen behouden gebleven zoals de Stadtburg, de stadswal met de Koblenzer Poort, de Rijnpoort en de Runde Turm.

   

  Zaterdag 10 augustus: Andernach – Boppard

  Tijdens het ontbijt varen we naar Boppard. De prachtige torens van de St. Severuskerk kunt u al van ver zien en bepalen het stadsbeeld van Boppard. De vele kleuren van de gebrandschilderde ramen en de mooie muur- en plafondschilderingen zijn het bewonderen zeker waard. U heeft de rest van de middag de tijd om Boppard te bezichtigen. Rond 19.00 uur gooien we de trossen los om ons bij het konvooi van schepen aan te sluiten. Terwijl we langzaam in het schemerlicht richting Koblenz varen kunt u genieten van een spektakel van vuur en licht. De met fakkels en vuurwerk verlichte dorpjes en burchten geven de omgeving een magische en romantische sfeer. Tijdens deze indrukwekkende vaart kunt u op het zonnedek onder het genot van een glas champagne en canapés het prachtige vuurwerk aanschouwen. Eenmaal in Koblenz zal de avond afgesloten worden met een alles overtreffende muziek- en vuurwerkshow die de hemel in prachtige kleuren zal oplichten. Na afloop varen we terug naar Boppard voor de overnachting.

   

  Zondag 11 augustus: Boppard – Koblenz – Linz

  In de loop van de ochtend arriveren we in Koblenz. Bij deze strategisch gelegen handelsstad mondt de rivier de Moezel in de Rijn uit. In het centrum treft u naast diverse winkelstraten ook verschillende wijnhuizen met gezellige terrassen aan. Hier kunt u onder het genot van een wijntje even bijkomen. Tijdens het diner varen we naar Linz voor de overnachting. De felgekleurde vakwerkhuisjes in de binnenstad zijn een lust voor het oog.

   

  Maandag 12 augustus: Linz – Keulen

  Vandaag varen wij naar Keulen, uiteraard bekend om de Keulse Dom. Deze indrukwekkende kathedraal is zeker de moeite waard om te bezichtigen. Daarnaast biedt Keulen een ruim aanbod van musea en andere bezienswaardigheden. Vanmiddag heeft u voldoende tijd om deze stad te verkennen of te winkelen in de bekende Hohe Strasse. Aan boord treft de bemanning ondertussen alle voorbereidingen voor het Farewell Dinner.

   

  Maandag 12 augustus: Linz – Keulen

  Vandaag varen wij naar Keulen, uiteraard bekend om de Keulse Dom. Deze indrukwekkende kathedraal is zeker de moeite waard om te bezichtigen. Daarnaast biedt Keulen een ruim aanbod van musea en andere bezienswaardigheden. Vanmiddag heeft u voldoende tijd om deze stad te verkennen of te winkelen in de bekende Hohe Strasse. Aan boord treft de bemanning ondertussen alle voorbereidingen voor het Farewell Dinner.

   

  Dinsdag 13 augustus: Keulen – Arnhem

  Veel kennis en ervaringen rijker maken we alweer plannen voor de volgende riviercruise. De thuishaven Arnhem nadert snel. Om 11.00 uur meren wij af, waarmee een einde is gekomen aan deze prachtige reis.

   

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Twee avonden live muziek
  • High Tea
  • Farewell Dinner

  Scheepsinfo

  Het schip Johann Strauss

  • johann strauss dek

  Nieuw in het programma is de Johann Strauss. Dit premium schip, genoemd naar de wereldberoemde Oostenrijkse componist van de Weense Wals, biedt comfort van de hoogste kwaliteit.

  Aan boord bevinden zich een lobby/receptie, een panorama lounge met bar, een panorama restaurant en een bibliotheek Het ruime zonnedek is uitgerust met zonneschermen, zitgedeeltes en ligbedden. Er is genoeg ruimte voor de passagiers om in alle rust te kunnen relaxen. Het voorste deel van het zonnedek is lager dan het achterste deel en kan daardoor ook bij lage brugpassages open blijven.

  Meer informatie over de Johann Strauss vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  De verschillende dekken zijn onderling met een trap met elkaar verbonden. De Johann Strauss beschikt over een traplift.

  Hutaccommodatie

  Het schip biedt verschillende soorten hutten die stuk voor stuk ruim en goed doordacht zijn ingericht. De Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (19,5m2 ) op het Bovendekdek hebben Franse balkons met schuifdeuren. Op het Middendek zijn de Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (18m2 ) voorzien van grote panorama ramen welke geopend kunnen worden. De Junior suites (18m2 ) en Standaard hutten (15m2 ) hebben ramen met panorama-uitzicht die niet geopend kunnen worden. De hutten op het Benedendek zijn wat kleiner (12m2 ) en hebben een vast (iets hoger geplaatst) raam dat niet geopend kan worden. Alle hutten zijn uitgerust met een luxe badkamer, douche en toilet, handbediende airconditioning, flat screen TV, haardroger, telefoon en voldoende kastruimte. Met uitzondering van de hutten op het Benedendek, is uw accommodatie uitgerust met twee eenpersoonsbedden welke op verzoek uit elkaar worden geschoven. De hutten op het Benedendek hebben twee gescheiden eenpersoonsbedden.

  Verzorging

  De dag begint met een uitgebreid ontbijt, waarbij het aan niets zal ontbreken. Vroege vogels kunnen aanschuiven voor het ‘vroege vogel ontbijt’. Tussen de middag geniet u van een overheerlijke lunch en tijdens het diner zult u versteld staan van de culinaire hoogstandjes die de chef de cuisine voor u heeft bereid.

  Extra's

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van uw reis alles in één keer contant of met creditcard kunt betalen.

  Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

  WiFi in de lounge, bar en hal (beperkt ontvangst) tegen betaling.

  Eigenaar van het mps Johann Strauss en uitvoerder van de reizen met dit schip is Starling Fleet - Basel.