Informatie

7 dagen – Even een weekje er echt helemaal uit doet wonderen voor lichaam en geest. Zeker wanneer dit een weekje cruisen door het Rijn- en Moezeldal is. Geniet van adembenemende landschappen, schitterende steden en pittoreske dorpjes. Aan boord zal de bemanning er zorg voor dragen dat het u aan niets ontbreekt.

 

Kaart van de route:

Minicruise Koblenz en Boppard

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Select your tour date using the calendar below to book this tour.

Today
Selected
Available
Unavailable

Tour review scores and score breakdown

0 / 10

Gebaseerd op 1 reviews

Gasten reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek

Gasten reviews

 • Petra van Huizen
  2023-05-31

  Wij zijn net thuis van de fantastische rivierencruise van 22 mei t/m 28 mei. Een heerlijke en ook culinaire week gehad, ontzettend in de watten gelegd, heerlijke maaltijden, mooi opgemaakte borden en veel mooie omgevingen gezien terwijl de mooie "Rembrandt van Rijn" door het water gleed. Fantastisch vriendelijk personeel. Ze hadden wat personeelsleden te weinig maar dit ging niet tenkoste van welke service dan ook. Firma Feenstra super bedankt en tot ziens op de volgende reis. Ook Petra van Huizen van Moezel-reizen bedankt. Via haar op deze cruise terecht gekomen. Ontzettend snel en correct haar adviezen mogen ontvangen over de juiste keuze hutten en andere vragen via whatsapp. Dikke 10 voor Feenstra en Moezel-reizen.

Prijzen

Datums:
19 april 2024 - Rembrandt van Rijn
27 mei 2024 - Johann Strauss
4 augustus 2024 - Rembrandt van Rijn
19 september - Rembrandt van Rijn

 

19 april 2024

2-persoonshut Hoofddek € 1.005,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek € 1.095,- p.p.
2-persoons Suite € 2.025,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.360,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.645,- p.p.
2-persoons Suite (voor 3-persoonsgebruik) € 1.415,- p.p.

27 mei 2024

2-persoonshut Standaard Benedendek € 995,- p.p.
2-persoonshut Standaard Middendek € 1.035,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Middendek € 1.060,- p.p.
2-persoons Junior Suite Middendek € 1.090,- p.p.
2-persoons Suite Middendek € 1.400,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Bovendek € 1.190,- p.p.
2-persoons Suite Bovendek € 2.000,- p.p.
2-persoonshut Standaard Benedendek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.495,- p.p.
2-persoonshut Standaard Middendek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.555,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Middendek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.590,- p.p.

4 augustus 2024

2-persoonshut Hoofddek € 1.060,- p.p.
3-persoonshut Promenadedek € 895,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek € 1.150,- p.p.
2-persoons Suite € 2.130,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.435,- p.p.
3-persoonshut Promenadedek (voor 2-persoonsgebruik) € 1.210,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.725,- p.p.
2-persoons Suite (voor 3-persoonsgebruik) € 1.490,- p.p.

19 september 2024

2-persoonshut Hoofddek € 1.060,- p.p.
3-persoonshut Promenadedek € 895,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek € 1.150,- p.p.
2-persoons Suite € 2.130,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.435,- p.p.
3-persoonshut Promenadedek (voor 2-persoonsgebruik) € 1.210,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.725,- p.p.
2-persoons Suite (voor 3-persoonsgebruik) € 1.490,- p.p.

+

35,- reserveringskostem
5,- per persoon voor SGR - garantiefonds
2,50 per boeking voor het calamiteitenfonds

 

Reisvoorwaarden: https://www.moezel-reizen.nl/feenstra-voorwaarden-cruisereizen/

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Dag 1: Arnhem – Düsseldorf

  Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Omstreeks 19.00 uur starten we de motoren en zetten koers naar Düsseldorf waar we morgen in alle vroegte zullen arriveren. Na het diner kunt u in de lounge alvast kennismaken met uw medepassagiers.

   

  Dag 2: Düsseldorf – Bonn

  In alle vroegte komen we in Düsseldorf aan. Deze stad leent zich bij uitstek om heerlijk te shoppen. Een bezoek aan de Königsallee, een chique en exclusieve winkelstraat, mag dan zeker niet ontbreken. Maar u kunt zich ook als alternatief aan boord opgeven voor een optionele excursie(*) om Düsseldorf te ontdekken. U ziet dan de hoogtepunten van deze bruisende metropool. In de loop van de middag vervolgen we onze reis naar Bonn.

   

  Dag 3: Bonn – Koblenz

  Tot het middaguur verblijven we in Bonn, de voormalige hoofdstad van West-Duitsland. Na een aangenaam oponthoud in deze interessante stad varen wij verder naar Koblenz. Zodra we deze stad naderen ziet u aan de linkerkant de hoog gelegen vesting Ehrenbreitstein, deze kunt u per kabelbaan bereiken. Naast het bezichtigen van de vesting is het vanaf hier ook prachtig uitkijken over Koblenz en omgeving

   

  Dag 4: Koblenz – Cochem

  Wij verlaten de Rijn en maken kennis met het mooie Moezeldal. We genieten van een prachtige vaardag tussen de steile, met wijngaarden bedekte berghellingen. Cochem is een typische Moezelstad en heeft een mooie oude binnenstad met vakwerkhuizen. Hoog boven de stad torent de romantische Reichsburg uit. Het Moezeltreintje staat bij het schip klaar voor een korte rondrit(*) naar het centrum. Hier kunt u naar hartenlust struinen door de prachtige straatjes van Cochem. U heeft de gehele middag en avond de gelegenheid om de vele souvenirwinkeltjes, lokale Weinstuben en terrasjes te bezoeken.

   

  Dag 5: Cochem – Boppard

  Onze bestemming van vandaag, Boppard, ligt midden in een grote Rijnbocht, ook wel de Bopparder Hamm genoemd. Het is één van de grootste wijnbouwgebieden langs de Rijn. De lange Rijnpromenade leidt u naar het centrum van dit toeristenstadje. Ook is er de mogelijkheid om met de kabelbaan naar het hooggelegen uitzichtpunt te gaan. Denk aan uw camera, want het schitterende uitzicht (Vierseenblick) wilt u beslist vastleggen.

   

  Dag 6: Boppard – Keulen- Düsseldorf

  Op onze terugreis richting Keulen kunt u nogmaals genieten van de prachtige omgeving. Vanmiddag heeft u de gelegenheid om Keulen te verkennen. Ook heeft u de mogelijkheid om u op te geven voor een optionele excursie(*) door de domstad. Aan het begin van de avond zal de kapitein u uitnodigen voor het Farewell Dinner. Terwijl u aan het dineren bent varen we verder stroomafwaarts naar Düsseldorf waar we overnachten.

   

  Dag 7: Düsseldorf – Arnhem

  De laatste dag is alweer aangebroken. Als afsluiting hebben wij een heerlijk ontbijt voor u klaar staan. Zodra we om 11.00 uur in Arnhem zijn aangekomen nemen we afscheid van u met een hartelijk ‘Tot Ziens’ en ‘Wel Thuis’.

   

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Twee avonden met live muziek
  • High Tea
  • Farewell Dinner

  Scheepsinfo

  Het schip:Rembrandt van Rijn

  Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

  De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

  Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Beschikbaarheid

  Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of traplift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden of neemt u plaats op de terrasstoelen.

   

  Accommodatie

  Op het promenadedek bevinden zich vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconditioning en verder vindt u er naast de minibar, ook koffie-en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Franse balkons, mist u niets van de omgeving.

  De standaard tweepersoonshutten zijn voorzien van een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. De 3-persoonhut is voorzien van 3 lage bedden waarvan 1 bed wordt opgeklapt, 1 bed wordt omhoog geklapt tot bankje en er is 1 vast bed.

   

  Verzorging

  ’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

   

  Extra's

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in een keer aan het einde van de reis contant, met pin of met een creditcard (VISA of Mastercard)kunt afrekenen.

  Gratis WIFI op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Rembrandt van Rijn en uitvoerder van de reizen met dit schip is Tondia B.V. - Schaijk.

   

  Het schip Johann Strauss

  • johann strauss dek

  Nieuw in het programma is de Johann Strauss. Dit premium schip, genoemd naar de wereldberoemde Oostenrijkse componist van de Weense Wals, biedt comfort van de hoogste kwaliteit.

  Aan boord bevinden zich een lobby/receptie, een panorama lounge met bar, een panorama restaurant en een bibliotheek Het ruime zonnedek is uitgerust met zonneschermen, zitgedeeltes en ligbedden. Er is genoeg ruimte voor de passagiers om in alle rust te kunnen relaxen. Het voorste deel van het zonnedek is lager dan het achterste deel en kan daardoor ook bij lage brugpassages open blijven.

  Meer informatie over de Johann Strauss vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  De verschillende dekken zijn onderling met een trap met elkaar verbonden. De Johann Strauss beschikt niet over een (trap)lift, ook niet naar het Zonnedek. Passagiers die minder goed ter been zijn adviseren wij een hut op het Bovendek te boeken.

  Hutaccommodatie

  Het schip biedt verschillende soorten hutten die stuk voor stuk ruim en goed doordacht zijn ingericht. De Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (19,5m2 ) op het Bovendekdek hebben Franse balkons met schuifdeuren. Op het Middendek zijn de Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (18m2 ) voorzien van grote panorama ramen welke geopend kunnen worden. De Junior suites (18m2 ) en Standaard hutten (15m2 ) hebben ramen met panorama-uitzicht die niet geopend kunnen worden. De hutten op het Benedendek zijn wat kleiner (12m2 ) en hebben een vast (iets hoger geplaatst) raam dat niet geopend kan worden. Alle hutten zijn uitgerust met een luxe badkamer, douche en toilet, handbediende airconditioning, flat screen TV, haardroger, telefoon en voldoende kastruimte. Met uitzondering van de hutten op het Benedendek, is uw accommodatie uitgerust met twee eenpersoonsbedden welke op verzoek uit elkaar worden geschoven. De hutten op het Benedendek hebben twee gescheiden eenpersoonsbedden.

  Verzorging

  De dag begint met een uitgebreid ontbijt, waarbij het aan niets zal ontbreken. Vroege vogels kunnen aanschuiven voor het ‘vroege vogel ontbijt’. Tussen de middag geniet u van een overheerlijke lunch en tijdens het diner zult u versteld staan van de culinaire hoogstandjes die de chef de cuisine voor u heeft bereid.

  Extra's

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van uw reis alles in één keer contant of met creditcard kunt betalen.

  Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

  WiFi in de lounge, bar en hal (beperkt ontvangst) tegen betaling.

  Eigenaar van het mps Johann Strauss en uitvoerder van de reizen met dit schip is Starling Fleet - Basel.