Informatie

7 dagen – Een korte vakantie van zeven dagen doet wonderen voor lichaam en geest. Zeker als dat een riviercruise door het Rijn- en Moezeldal is. Geniet van adembenemende landschappen, schitterende steden en pittoreske dorpjes. Aan boord zal de bemanning er zorg voor dragen dat het u aan niets ontbreekt. U ben er echt even helemaal uit.

 

Kaart van de route:

Minicruise Koblenz en Boppard

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Helaas, op dit moment zijn er geen arrangementen

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

Datums:
24 april 2022
1 juli 2022
7 oktober 2022

24 april 2022:

Hoofddek
2-persoonshut € 925,00 p.p.
Promenadedek
2-persoonshut - Suite € 1870,00 p.p.
2-persoonshut  € 1005,00 p.p.
3-persoonshut  € 780,00 p.p.

 

1 juli 2022:

Hoofddek
2-persoonshut € 940,00 p.p.
Promenadedek
2-persoonshut - Suite € 1885,00 p.p.
2-persoonshut  € 1020,00 p.p.
3-persoonshut  € 795,00 p.p.

 

7 oktober 2022:

Hoofddek
2-persoonshut € 925,00 p.p.
Promenadedek
2-persoonshut - Suite € 1870,00 p.p.
2-persoonshut  € 1005,00 p.p.
3-persoonshut  € 780,00 p.p.

 

+
7,50 per persoon voor St. GGTO - garantiefonds

Programma

Zondag/Vrijdag: Arnhem - Düsseldorf

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Omstreeks 19.00 uur starten we de motoren en zetten koers naar Düsseldorf waar we morgen in alle vroegte zullen arriveren. Na het diner kunt u in de lounge alvast kennismaken met uw medepassagiers.

 

Maandag/Zaterdag: Düsseldorf - Bonn

In de ochtend heeft u de gelegenheid om Düsseldorf te verkennen. De Altstadt laat u het oude gedeelte van Düsseldorf zien, terwijl u in de Medienhafen kennismaakt met de moderne architectuur. Een stadswandeling(*) is de ideale manier om kennis te maken met alle bijzonderheden die deze stad te bieden heeft. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Bonn. In de lounge kunt u vanmiddag genieten van een heerlijke High Tea.

 

Dinsdag/Zondag: Bonn - Königswinter - Andernach

Tot het middaguur verblijven we in Bonn, de voormalige hoofdstad van West-Duitsland. Na een aangenaam oponthoud in deze interessante stad varen wij verder naar Königswinter. Dit wijnstadje aan de Rijn is vooral bekend om de hoog boven de stad gelegen burcht Drachenfels. De ruïne is per tandradbaan te bereiken. De volgende en laatste bestemming voor vandaag is Andernach. In het sfeervolle centrum zijn een aantal middeleeuwse gebouwen behouden gebleven, waaronder de Stadtburg, een deel van de stadswal met de Koblenzer Tor, de Rheintor en de Runde Turm.

 

Woensdag/Maandag: Andernach - Cochem

Bij Koblenz verlaten we de Rijn en maken we kennis met het mooie Moezeldal. We genieten van een prachtige vaardag tussen de steile, met wijngaarden bedekte berghellingen. Cochem is een typische Moezelstad en heeft een mooie oude binnenstad met vakwerkhuizen. Hoog boven de stad torent de romantische Reichsburg uit. Het Moezeltreintje staat bij het schip klaar voor een korte rondrit(*) naar het centrum. Hier kunt u naar hartenlust struinen door de prachtige straatjes van Cochem. U heeft de gehele middag en avond de gelegenheid om de vele souvenirwinkeltjes, lokale Weinstuben en terrasjes te bezoeken.

 

Donderdag/Dinsdag: Cochem - Boppard

Onze bestemming van vandaag, Boppard, ligt midden in een grote Rijnbocht, ook wel de Bopparder Hamm genoemd. Het is één van de grootste wijnbouwgebieden langs de Rijn. De lange Rijnpromenade leidt u naar het centrum van dit toeristenstadje. Ook is er de mogelijkheid om met de kabelbaan naar het hooggelegen uitzichtpunt te gaan. Denk aan uw camera, want het schitterende uitzicht (Vierseenblick) wilt u beslist vastleggen.

 

Vrijdag/Woensdag: Boppard - Koblenz - Düsseldorf

Op onze terugreis richting Keulen kunt u nogmaals genieten van de prachtige omgeving. Vanmiddag heeft u de gelegenheid om Keulen te verkennen. Ook heeft u de mogelijkheid om u op te geven voor een optionele excursie(*) door de domstad. Aan het begin van de avond zal de kapitein u uitnodigen voor het Farewell Dinner. Terwijl u aan het dineren bent varen we verder stroomafwaarts naar Düsseldorf waar we overnachten.

 

Zaterdag/Donderdag: Düsseldorf - Arnhem

De laatste dag is alweer aangebroken. Als afsluiting hebben wij een heerlijke champagnebrunch voor u klaar staan. Zodra we om 11.00 uur in Arnhem zijn aangekomen nemen we afscheid van u met een hartelijk ‘Tot Ziens’ en ‘Wel Thuis’.

 

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Drie avonden met live entertainment
  • High Tea
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch

Scheepsinfo

Het schip:Rembrandt van Rijn

Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

 

Beschikbaarheid

Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of traplift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden of neemt u plaats op de terrasstoelen.

 

Accommodatie

Op het promenadedek bevinden zich vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconditioning en verder vindt u er naast de minibar, ook koffie-en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Franse balkons, mist u niets van de omgeving.

De standaard tweepersoonshutten zijn voorzien van een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. De 3-persoonhut is voorzien van 3 lage bedden waarvan 1 bed wordt opgeklapt, 1 bed wordt omhoog geklapt tot bankje en er is 1 vast bed.

 

Verzorging

’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

 

Extra's

Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in een keer aan het einde van de reis contant, met pin of met een creditcard (VISA of Mastercard)kunt afrekenen.

Gratis WIFI op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen.

Eigenaar van het m.p.s. Rembrandt van Rijn en uitvoerder van de reizen met dit schip is Tondia B.V. - Schaijk.