Informatie

13 Dagen –

Laat u eens heerlijk verwennen tijdens deze prachtige 13-daagse cruise! Onderweg ziet u de mooiste landschappen aan u voorbijtrekken. Met imposante burchten en vestingen op de romantische Rijn, lieflijke straatjes met Weinstubes en meesterwerken als de Residentie van Würzburg, een parel van het UNESCO Werelderfgoed. U zult gegarandeerd genieten!

 

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Select your tour date using the calendar below to book this tour.

Today
Selected
Available
Unavailable

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

Datums:
13 augustus 2022

Bovendek
2-persoonshut Deluxe € 2060,00 p.p.
2-persoonshut Deluxe Suite € 2685,00 p.p.
Middendek
2-persoonshut Superior € 1970,00 p.p.
Benedendek
2-persoonshut Standaard € 1695,00 p.p

 

+
7,50 per persoon voor St. GGTO - garantiefonds

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Zaterdag 13 augustus: Arnhem – Düsseldorf

  Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Tijdens het diner gooien we de trossen los en laten Arnhem achter ons. Vanavond kunt in de lounge nader kennismaken met uw medepassagiers terwijl we rustig doorvaren naar Düsseldorf.

   

  Zondag 14 augustus: Düsseldorf – Bonn

  In alle vroegte komen we in Düsseldorf aan. Deze stad leent zich bij uitstek om heerlijk te shoppen. Een bezoek aan de Königsallee, een chique en exclusieve winkelstraat, mag dan zeker niet ontbreken. Maar u kunt zich ook als alternatief aan boord opgeven voor een excursie(*) om Düsseldorf te ontdekken. U ziet dan de hoogtepunten van deze bruisende metropool. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Bonn. Vanmiddag kunt u in de lounge genieten van ‘Kaffee und Kuchen’. In de loop van de avond bereiken we Bonn.

   

  Maandag 15 augustus: Bonn - Königswinter - Andernach

  U heeft tot het middaguur de tijd om Bonn te gaan verkennen. Dan richten we de steven op Königswinter waar we de middag doorbrengen. Dit oude wijnstadje, gelegen aan de voet van het Siebengebirge, is beroemd om de Drachenfels. Een burcht die bovenop de 321 meter hoge rots staat. Tijdens het diner varen we nog even door naar Andernach waar we zullen overnachten.

   

  Dinsdag 16 augustus: Andernach - Rüdesheim

  Vandaag kunt u volop genieten van het landschap dat aan u voorbij trekt. Rond het middaguur ziet u eerst het, op een landtong in de Rijn gelegen, legendarische standbeeld van de nimf van de Loreley. Niet veel later passeren we de hoge rots de Loreley en maakt de rivier een scherpe bocht. Het duurt dan niet lang meer voordat we in Rüdesheim aankomen. Het gezellige wijnplaatsje is gelegen aan de Rijnvallei en staat bekend om haar vele wijnlokalen die vaak in historische vakwerkhuizen gevestigd zijn.

   

  Woensdag 17 augustus: Rüdesheim - Frankfurt

  We verlaten Rüdesheim al vroeg en ter hoogte van Mainz verlaten we de Rijn en varen we de Main op. We moeten nog door drie sluizen voordat we in het financiële centrum van Frankfurt aan kunnen leggen. Vanmiddag kunt u alvast kennismaken met deze stad. In de binnenstad treft u veel historische gebouwen aan. Met zijn hoge moderne bankgebouwen heeft de stad een skyline die aan New York doet denken.

   

  Donderdag 18 augustus: Frankfurt – Miltenberg

  Waar op het eerste deel van de Main de bebouwing nog enigszins de boventoon voert, wordt de rivier nu ingesloten door de natuur van het Odenwald- en Spessart gebergte. In de loop van de middag komen we aan in Miltenberg, de parel aan de Main. Vanaf het prachtige door vakwerkhuizen omgeven oude marktplein loopt u door de Schnatterturm zo het bos in.

   

  Vrijdag 19 augustus: Miltenberg - Lohr

  We laten Miltenberg achter ons en zetten koers naar Lohr. Geniet onderweg op het zonnedek van de prachtige omgeving. In de loop van de middag kunt u Lohr gaan verkennen. Laat u betoveren door de charme van de schilderachtige binnenstad.

   

  Zaterdag 20 augustus: Lohr - Würzburg

  Aan het begin van de middag arriveren we in Würzburg. Deze kleurrijke stad is één van de hoogtepunten tijdens deze mooie cruise over de Main. Architectonisch meesterwerken uit verschillende tijdperken bepalen het stadsbeeld. Een stad met een levendige sfeer, waar kunst, cultuur en Frankenwein bij het leven horen. Tijdens een stadswandeling(*) laat de lokale gids u kennismaken met de mooiste plekjes in de binnenstad van Würzburg.

   

  Zondag 21 augustus: Würzburg - Wertheim

  Aan de rand van het natuurpark Spessart, waar de Tauber in de Main uitmondt, ligt het romantische stadje Wertheim. Middeleeuwse steegjes, vakwerkhuizen, pleintjes en de imposante burchtruïne in het centrum nemen u mee terug in de tijd.

   

  Maandag 22 augustus: Wertheim - Asschaffenburg

  De veelzijdige stad Aschaffenburg wordt ook wel ‘het Nice van Beieren’ genoemd vanwege het milde en zonnige klimaat. Een groot deel van het centrum is voetgangersgebied. In de smalle straten met vakwerkhuizen zijn veel Weinstubes te vinden. Het mooie, aan de Main gelegen, renaissanceslot Johannesburg en de Stiftsbasiliek in de binnenstad zijn zeker het bezoeken waard.

   

  Dinsdag 23 augustus: Asschaffenburg - Mainz

  Na het passeren van de laatste zeven sluizen op de Main zijn we weer op de Rijn. Tegenover de monding van de Main ligt de stad Mainz. Hier treft u in de binnenstad vele historische gebouwen en monumenten aan. Het oudste en bekendste bouwwerk is de Dom van Mainz. Een romaanse, uit rode zandsteen opgetrokken, kathedraal.

   

  Woensdag 24 augustus: Mainz - Düsseldorf

  Vandaag staat er een lange vaardag op het programma. Onderweg naar het levendige Düsseldorf passeren we nogmaals de Loreley en de machtige burchten en kastelen langs de Romantische Rijn. Tijdens het Farewell Dinner arriveren we in Düsseldorf.

   

  Donderdag 25 augustus: Düsseldorf - Arnhem

  De tijd is voorbij gevlogen. Om 11.00 uur arriveren wij weer in Arnhem, waar we afscheid van elkaar nemen. U zult nog lang napraten over het al het moois dat u tijdens deze prachtige reis heeft gezien.

   

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Gehele reis live entertainment
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch

  Scheepsinfo

  Het schip Serenade

  De Serenade 1 is een groot deel van het seizoen onderweg met buitenlandse gasten. Wij zijn blij dat we dit prachtige schip hebben kunnen inlijven voor de maanden juli en augustus. Het schip heeft 68 comfortabele hutten die zijn verdeeld over drie dekken. Het moderne design van de openbare ruimten is weldoordacht en combineert naadloos met de sfeervolle inrichting. Het schip is voorzien van alle hedendaagse faciliteiten en gecombineerd met een eersteklasverzorging biedt het u dé ultieme gelegenheid te genieten van een heerlijke riviercruise.

  Op het Bovendek vindt u de royale lounge, uiteraard met bar en dansvloer. Aan de grote leestafel in de bibliotheek kan men met elkaar converseren of rustig een boek lezen. In het elegante op het Middendek gelegen restaurant serveert de bemanning de culinaire hoogstandjes van de chef. De verkwikkende sauna met fitness apparatuur bevindt zich achter op het Middendek. Het zonnedek is de plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht. Er zijn voldoende stoelen, deels ligstoelen, en volop ruimte om in de schaduw of de zon te zitten.

  Bereikbaarheid

  Alle dekken zijn bereikbaar via meerdere trappen. Het Bovendek en het Middendek kunt u ook bereiken door middel van een lift. De hutten op het Benedendek zijn vanaf het Middendek alleen bereikbaar per trap. Er zijn 2 trappen naar het zonnedek, waarvan er één trap is voorzien van een traplift.

  Hutaccommodatie

  Alle 68 tweepersoonshutten van het schip zijn royaal ingericht met twee éénpersoonsbedden die op verzoek uit elkaar geschoven kunnen worden. Alle hutten zijn voorzien van een bureautje, een telefoon, televisie, föhn, kluisje, mini-bar, zelf regelbare airconditioning en een en-suite badkamer. Natuurlijk is er voldoende kastruimte. In de ruime badkamer vindt u een douche, toilet, een wastafel en voor een riviercruiseschip heel uitzonderlijk, zelfs een bad! Elke hut biedt 16 m2 ruimte en de hutten op het Boven- en Middendek zijn voorzien van zogenaamde “Franse balkons”. De hutten op het Benedendek hebben in afwijking tot de erboven gelegen accommodatie geen Frans balkon maar een iets hoger geplaatst raam dat niet kan worden geopend. De twee “Deluxe Suites” gelegen aan de achterzijde van het Bovendek, zijn met 20m2 de ruimste hutten aan boord. De schuifdeuren geven toegang tot uw eigen op het achterdek van het schip gesitueerde balkon, een heerlijke plek om te vertoeven. Het weidse en onbelemmerde uitzicht en het tijdens de vaart omhoog spattende schroefwater geven u hier het idee dat het schip helemaal van u alleen is. Wel moet u daarbij de trillingen en het geluid van de scheepsmotoren voor lief nemen. Zodra het schip is afgemeerd keert de rust in uw persoonlijke onderkomen weer terug.

  Verzorging

  De dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij de lunch kiest u uit meerdere warme en koude gerechten van het buffet. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

  Extra's

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van de reis alles in één keer contant, met pinpas of met een creditcard kunt afrekenen.

  Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

  GRATIS WiFi (maximaal 2 aansluitingen per hut) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Horizon en uitvoerder van de reizen met dit schip is Starling Fleet AG – Basel.