Informatie

4 dagen –

De Weihnachtsmarkt is een internationaal begrip. Tijdens het winterse sprookje van Düsseldorf zijn er volop versierde kraampjes met artistiek handwerk, kerstversiering, creaties van glas, houtsnijwerk en nog veel meer. Overal ruikt u de heerlijkste lekkernijen die speciaal voor de kerst worden bereid: gebraden appels (Bratäpfel), glühwein, kaneelkoeken (Zimtsterne), warme chocolademelk, knapperige aardappel-pannenkoeken (Reibekuchen) en heerlijke punch. Ook aan boord is het genieten, bijvoorbeeld in de sauna of whirlpool. Of op het zonnedek dat in kerstsfeer is gehuld.

 

Kaart vaarroute:

kerstmarktcruise dusseldorf

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Helaas, op dit moment zijn er geen arrangementen

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

Datums:

24 november 2024
5 december 2024
8 december 2024

24 november + 8 december 2024:

3-persoonshut (met bovenbed) Hoofddek € 260,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek € 330,- p.p.
3-persoonshut (met bovenbed) Promenadedek € 295,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek € 355,- p.p.
1-persoonshut Promenadedek € 450,- p.p.
3-persoonshut (met bovenbed) Hoofddek (voor 2-persoonsgebruik) € 355,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 450,- p.p.
3-persoonshut (met bovenbed) Promenadedek (voor 2-persoonsgebruik) € 400,- p.p.

5 december 2024:

3-persoonshut (met bovenbed) Hoofddek € 280,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek € 350,- p.p.
1-persoonshut Hoofddek € 430,- p.p.
3-persoonshut (met bovenbed) Promenadedek € 315,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek € 375,- p.p.
3-persoonshut (met bovenbed) Hoofddek (voor 2-persoonsgebruik) € 380,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 475,- p.p.
3-persoonshut (met bovenbed) Promenadedek (voor 2-persoonsgebruik) € 430,- p.p.

 

+

Vaste bijkomende kosten:

Bijdrage calamiteitenfonds € 2,50 per boeking tot maximaal 9 personen
Consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.
Reserveringskosten €35,- per boeking voor de rederij

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Zondag/Donderdag: Arnhem – Rees

  U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom aan boord van de Salvinia. De prachtige kerstversiering zorgt voor een gezellige kerstsfeer aan boord. Wanneer iedereen aan boord is gooien we de trossen los en zetten we koers naar Rees waar we overnachten.

  Maandag/Vrijdag: Rees – Duisburg

  De talrijke, versierde houten huisjes en de vele kerstbomen toveren de Königstrasse om tot een gezellige kerstmarkt. Hier kunt u naar hartenlust genieten van alle lekkere en mooie dingen die in de kraampjes aangeboden worden. Vanavond is er livemuziek.

  Dinsdag/Zaterdag: Duisburg – Düsseldorf

  Terwijl u aan boord geniet van een overheerlijk ontbijt vaart het schip verder naar Düsseldorf, waar wij aan het einde van de ochtend afmeren. Hier heeft u de rest van de dag de tijd om de stad te verkennen. De prachtig versierde straten in de Altstadt leiden u als vanzelf naar de Nikolausmarkt en de groots opgezette kerstmarkt op de Schadowplatz. Tegen het einde van de middag verwachten wij u weer terug aan boord voor een heerlijk glaasje glühwein of warme chocomelk in de lounge. Aansluitend is er een heerlijk Captains Dinner, gevolgd door een gezellige avond.

  Woensdag/Zondag: Düsseldorf – Arnhem

  Stroomafwaarts varen wij weer terug naar Arnhem. Wij arriveren daar na de lunch om ongeveer 14.00 uur en moeten dan helaas weer afscheid van u nemen. Wij wensen u fijne feestdagen toe en een spetterend 2024.

  Inbegrepen:

  Glas glühwein of chocolademelk (na terugkomst van de kerstmarkt)
  Eén avond met live muziek
  Captains Dinner

  Scheepsinfo

  Het schip De Salvinia

  • Riviercruise Moezel en Rijn met de Salvinia
   Riviercruise Moezel en Rijn met de Salvinia

  De comfortabele Salvinia heeft met haar drie dekken ruimte voor 124 passagiers. In de ruime en smaakvol ingerichte lounge zit u hoog boven het water, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de langs glijdende landschappen. Omdat de Salvinia spudpalen heeft, kunnen we aanleggen waar we willen. Ook als er geen steiger is. Met de kleine tender brengen we u dan aan wal.

  De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping staan enkele fitnessapparaten en diverse zitjes. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, massagestoel, toilet en een grote doucheruimte.

  Bereikbaarheid

  Tussen de verschillende dekken is een personenlift voor zes personen.

   

  Hutaccommodatie

  In alle hutten zijn volop faciliteiten, zoals een douche en toilet, aparte wastafel, föhn, televisie, een kluisje, bergruimte, regelbare airconditioning en twee aparte bedden, waarvan er één overdag wordt omgebouwd tot een bankje. De hutten 130 en 131 hebben dezelfde faciliteiten, maar dan met een vrijstaand tweepersoonsbed. In de 3-persoonshutten is het derde bed (bovenbed) alleen geschikt voor kinderen. Deze hut is iets groter dan de 2-persoonshut. De twee 3-persoonshutten op het hoofddek zijn ook te boeken voor 2 personen. Deze staan vermeld in de prijstabel als 2-persoonshut Plus. De 2-persoonshut-B is een fractie kleiner dan de standaard 2-persoonshut. Ook zijn er zeven 1-persoons-hutten. De 2-persoons op het promenadedek hebben grotere ramen dan die op het hoofddek. De ramen op het hoofddek zijn hoger in de wand geplaatst.

   

  Verzorging

  Aan boord van de Salvinia begint u de dag met een royaal ontbijtbuffet. U bepaalt zelf wanneer, want er is geen eindtijd. In de loop van de ochtend verandert het buffet in een lunchbuffet. Het diner serveren we aan tafel.

   

  Extra info:
  De barkaarten, souvenirs en excursies kunnen contant betaald worden. Bedragen van € 20,- of hoger, kunnen gepind worden.

  Gratis WIFI (beperkte ontvangst) in het restaurant, lounge en hal.

  Eigenaar van het m.p.s. Salvinia en uitvoerder van de reizen met dit schip is Salvinia B.V. - Papendrecht.