Informatie

8 dagen –

Tijdens deze kerstcruise is sfeer het toverwoord. Natuurlijk aan boord, maar ook in alle plaatsen die we in Duitsland aandoen. Een prachtige omgeving, gezellige verlichting, de kerstmarkten, muziek en natuurlijk allerlei lekkers maken dit een Kerst om nooit te vergeten.

 

Kaart vaarroute

kerstcruise rudesheim

 

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Helaas, op dit moment zijn er geen arrangementen

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

20 december 2024:

2-persoonshut Hoofddek € 1.280,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek € 1.390,- p.p.
2-persoons Suite € 2.570,- p.p

+

Vaste bijkomende kosten:

 • Bijdrage calamiteitenfonds € 2,50 per boeking tot maximaal 9 personen
 • Consumentenbijdrage SGR € 5,- p.p.
 • Reserveringskosten €35,- per boeking voor de rederij

 

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Vrijdag 20 december: Arnhem – Düsseldorf

  Vanaf 08.00 uur heten wij u van harte welkom aan boord van de geheel in kerstsfeer gehulde Rembrandt van Rijn. Om 9.30 uur lichten wij het anker en zetten koers naar Düsseldorf, waar wij in de loop van de avond zullen arriveren. Onderweg wordt de bemanning aan u voorgesteld en kunt u kennis maken met uw medepassagiers. De muzikant, die de gehele reis met u meevaart, zal bijdragen aan een gezellige kerstsfeer in de lounge.

   

  Zaterdag 21 december: Düsseldorf – Andernach

  Düsseldorf is een geweldige stad voor kerstshoppen. Het gehele centrum is tijdens deze periode prachtig versierd. Tot de lunch heeft u de tijd om de gezellige kerstmarkten en winkels te bezoeken die in de loop van de ochtend open zullen gaan. ’s Middags vervolgen we onze reis naar Andernach en zal er in de lounge een High Tea geserveerd worden.

   

  Zondag 22 december: Andernach – Boppard

  Ook Andernach maakt zich op voor de feestdagen. Feestelijke lichtjes sieren deze Keltische vestingstad. De historische winkelstraten ademen de speciale kerstsfeer. Op de markt staat een levensechte kerststal. Zodra we Andernach achter ons laten begeven we ons op het gedeelte van de Rijn dat ook wel de Romantische Rijn wordt genoemd. Vele burchten en kastelen verfraaien deze heuvel- en bosachtige omgeving langs de Rijn. Aan het einde van de middag arriveren we in het wijnstadje Boppard.

   

  Maandag 23 december: Boppard – Rüdesheim

  Rond koffietijd passeren we de bekende Loreley. Vanaf het schip heeft u een mooi uitzicht op deze 132 meter hoge rots. De middag verblijven we in Rüdesheim, een geliefd toeristenoord. Dit wijnplaatsje heeft van alles te bieden waaronder het Niederwalddenkmal en de wereldberoemde Drosselgasse. Een wandeling door dit gezellige straatje mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Rüdesheim. Aan boord kunt u zich inschrijven voor een excursie(*) naar Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett. Hier bevindt zich de grootste collectie nog spelende mechanische muziekinstrumenten ter wereld.

   

  Dsinsdag 24 december: Rüdesheim – Koblenz

  Deze ochtend passeren we nogmaals de Loreley en leggen we tijdens de lunch in Koblenz aan. Hier zullen we de kerstnacht doorbrengen. ’s Avonds kunt u in een nabijgelegen kerk de nachtmis bijwonen. Op deze speciale avond zal er tegen middernacht nog een snackbuffet aangeboden worden.

   

  Woensdag 25 december: Koblenz – Bonn

  Vandaag staat de hele dag in het teken van Kerstmis. Terwijl u rondkijkt in het nabijgelegen centrum van Bonn is aan boord de keukenbrigade druk in de weer met de voorbereidingen voor een overheerlijk kerstdiner. Ter verhoging van de kerstsfeer wordt het dragen van feestelijke kleding zeer gewaardeerd.

   

  Donderdag 26 december: Bonn – Keulen

  Na de champagnebrunch arriveren we in Keulen. Een bezoek aan de Keulse Dom is één van de vele mogelijkheden om de middag in deze metropool door te brengen. ‘s Avonds is er aan boord een bruisend afscheidsfeest.

   

  Vrijdag 27 december: Keulen – Arnhem

  Al vroeg verlaten we de Domstad en varen we richting Arnhem waar we na een heerlijke lunch om 14.00 uur afscheid van u nemen. U zult nog lang terugdenken aan deze bijzondere kerstreis.

   

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • High Tea
  • 8 dagen kerstsfeer
  • Kerstavond met middernachtbuffet
  • Champagnebrunch op Tweede Kerstdag
  • Een exclusief kerstdiner op Eerste & Tweede Kerstdag
  • Gehele reis met live muziek

  Scheepsinfo

  Het schip De Rembrandt van Rijn

  Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

  De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

  Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of traplift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden of neemt u plaats op de terrasstoelen.

  Hutaccommodatie

  Op het promenadedek bevinden zich vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconditioning en verder vindt u er naast de minibar, ook koffie-en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Franse balkons, mist u niets van de omgeving.

  De standaard tweepersoonshutten zijn voorzien van een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. De 3-persoonhut is voorzien van 3 lage bedden waarvan 1 bed wordt opgeklapt, 1 bed wordt omhoog geklapt tot bankje en er is 1 vast bed.

  Verzorging

  ’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

  Extra's

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in een keer aan het einde van de reis contant, met pin of met een creditcard (VISA of Mastercard)kunt afrekenen.

  Gratis WIFI op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Rembrandt van Rijn en uitvoerder van de reizen met dit schip is Tondia B.V. - Schaijk.