Informatie

Kaarten en varen gaan prima samen. Daarom organiseren we in samenwerking met de Kaart Bond Nederland een gezellige 6-daagse Kaartcruise naar Rüdesheim. Houdt u van klaverjassen of jokeren? Dan is dit echt een reis voor u! U kunt deelnemen aan tenminste zes kaarttoernooien. Deelname is natuurlijk niet verplicht. Onderweg is er genoeg te zien om van te genieten, om over de uitstekende verzorging nog maar te zwijgen. Zet u dit najaar uw troef in?

Riviercruise over de Rijn 6 dagen

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Helaas, op dit moment zijn er geen arrangementen

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

10 oktober 2022

Hoofddek
2-persoonshut €560,00 p.p.
2-persoonshut C (2-pers.bed) € 515,00 p.p.
2-persoonshut B € 515,00 p.p.
3-persoonshut  € 470,00 p.p.
Promenadedek
2-persoonshut € 600,00 p.p.
1-persoonshut € 670,00 p.p

 

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Maandag 10 oktober: Arnhem

  U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom aan boord. Wij blijven nog tot de volgende ochtend in Arnhem liggen. Vanavond kunt u alvast kennis maken met uw medereizigers.

   

  Dinsdag 11 oktober: Arnhem - Keulen

  Al voor het ontbijt lichten we het anker en zetten koers richting Duitsland. Tijdens deze eerste vaardag begint het eerste kaarttoernooi. Tussen de kaartrondes door heeft u volop tijd om van het uitzicht te genieten. In de avond meren we af in Keulen waar we zullen overnachten.

   

  Woensdag 12 oktober: Keulen - Andernach - Boppard

  Onderweg naar Andernach komen de eerste wijngaarden in zicht. De geschiedenis van deze stad gaat tot meer dan 2000 jaar terug en het is hiermee één van de oudste steden aan de Rijn. Restanten van de oude vestingmuur, de Runder Turm en de ruïnes van de Stadtburg, zijn overblijfselen van een rijke geschiedenis. Aan het eind van de middag vervolgen we onze reis naar Boppard.

   

  Donderdag 13 oktober: Boppard - Rüdesheim - Koblenz

  Vandaag varen we over het gedeelte van de Rijn dat ook wel bekend staat als de Romantische Strasse. De vele burchten en kastelen sieren de hoge, beboste heuvels langs de Rijn. Al snel passeren we de bekende Loreley. Vanaf het schip heeft u een mooi uitzicht op deze 132 meter hoge rots. De middag verblijven we in Rüdesheim, een geliefd toeristenplaatsje. U kunt er een bezoek brengen aan Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett of u kunt met de kabelbaan naar het uitzichtpunt boven de stad. Tijdens het diner vervolgen wij onze reis naar Koblenz. Hier ontmoeten de Rijn en de Moezel elkaar bij de welbekende Deutsche Eck waar ook onze aanlegplaats is.

   

  Vrijdag 14 oktober: Koblenz - Düsseldorf

  Onze volgende bestemming, Düsseldorf, is niet alleen de hoofdstad van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, maar is ook toonaangevend op het gebied van mode. Het is een waar shopping-paradijs, met de Königsallee als kers op de taart. Maar ook de culturele toerist zal in Düsseldorf niets tekort komen met de vele musea en oude gebouwen zoals het stadhuis en de Schlossturm. Vanavond kunt u genieten van het Captains Dinner, gevolgd door een gezellige feestavond met live muziek.

   

  Zaterdag 15 oktober: Düsseldorf - Arnhem

  De laatste dag van de reis is helaas alweer aangebroken. We vertrekken al vroeg en zullen om 15.30 uur in Arnhem aankomen waar wij afscheid van u nemen.

  Scheepsinfo

  Het schip "De Azolla"

  De Azolla heeft ruimte voor 90 passagiers op haar drie dekken. Het schip is niet zo groot waardoor het ook prima uit de voeten kan op de kleinere vaarwegen. Deze flexibiliteit en de ongedwongen sfeer aan boord maken de Azolla bij veel reizigers favoriet.

  Het deels overkapte zonnedek heeft gemakkelijke stoelen om heerlijk in te ontspannen. Er is zelfs een klein verwarmd zwembad met jetstream en er zijn enkele fitnessapparaten. De gezellige lounge met bar en restaurant vindt u op het promenadedek. En het hele schip, dus ook uw hut, heeft airconditioning.

  Meer informatie over de Azolla vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  Vanaf het promenadedek kunt u per trap of traplift (max. 125 kg) naar het zonnedek. Hut 20 t/m 42 op het hoofddek zijn vanaf het promenadedek ook per trap en traplift (max. 125 kg) te bereiken. Hut 1 t/m 17 zijn alleen per trap bereikbaar.

   

  Accommodatie

  Alle hutten aan boord hebben een douche, toilet, televisie, kluisje, volop bergruimte en regelbare airconditioning die u zelf kunt instellen. De B-hutten op het hoofddek zijn een fractie kleiner dan de standaard 2-persoonshutten. De C-hutten hebben een tweepersoonsbed dat maar aan een kant vrij is om in- en uit te stappen, het bed in deze hut is verhoogd en er staat een opstapje voor om in en uit te kunnen stappen. In de driepersoonshut staat een 1-persoonsbed en een stapelbed, alle andere hutten hebben gewone vaste eenpersoonsbedden. De hutten op het promenadedek zijn ideaal voor mensen die wat minder goed ter been zijn.

   

  Verzorging

  Ontbijt en lunch serveren we vanaf het uitgebreide buffet in het restaurant. De attente bemanning serveert het diner aan tafel. Hierbij heeft u dagelijks een keuze uit twee hoofdgerechten. Ze staan voor u klaar om uw reis tiptop te verzorgen.

   

  Extra's

  Consumpties aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in een keer aan het einde van de reis contant, of met pin kunt afrekenen. Excursies en souvenirs gaan uitsluitend tegen contante betaling.

  Er is gratis WiFi op hele schip (beperkt ontvangst) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Azolla en uitvoerder van de reizen met dit schip is Vranken River Cruises B.V. - Arnhem.