Informatie

9 dagen – Een reis voor echte fijnproevers en wijnproevers, zo kunnen we deze Oberwesel cruise wel samenvatten. Een combinatie van indrukwekkende grote steden als Düsseldorf en Keulen en prachtige wijngebieden rond Boppard en Cochem. Een heerlijke cruise!

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Helaas, op dit moment zijn er geen arrangementen

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

12 mei 2024 – Serenade 1
25 augustus 2024 – Johan Strauss
2 oktober 2024 – Rembrandt van Rijn

 

12 mei 2024 – Serenade 1

2-persoonshut Standaard Benedendek € 1.275,- p.p.
2-persoonshut Superior Middendek € 1.470,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Bovendek € 1.535,- p.p.
2-persoons Suite Bovendek € 1.980,- p.p.
2-persoonshut Standaard Benedendek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.915,- p.p.
2-persoonshut Superior Middendek (voor 1-persoonsgebruik)

25 augustus 2024 – Johan Strauss

2-persoonshut Standaard Benedendek € 1.275,- p.p.
2-persoonshut Standaard Middendek € 1.310,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Middendek € 1.345,- p.p.
2-persoons Junior Suite Middendek € 1.390,- p.p.
2-persoons Suite Middendek € 1.820,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Bovendek € 1.530,- p.p.
2-persoons Suite Bovendek € 2.185,- p.p.
2-persoonshut Standaard Benedendek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.915,- p.p.
2-persoonshut Standaard Middendek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.965,- p.p.
2-persoonshut Deluxe Middendek (voor 1-persoonsgebruik) € 2.020,- p.p.

2 oktober 2024 – Rembrandt van Rijn

2-persoonshut Hoofddek € 1.335,- p.p.
3-persoonshut Promenadedek € 1.130,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek € 1.450,- p.p.2-persoons Suite € 2.680,- p.p.
2-persoonshut Hoofddek (voor 1-persoonsgebruik) € 1.805,- p.p.
3-persoonshut Promenadedek (voor 2-persoonsgebruik) € 1.530,- p.p.
2-persoonshut Promenadedek (voor 1-persoonsgebruik) € 2.175,- p.p.
2-persoons Suite (voor 3-persoonsgebruik) € 1.875,- p.p.

+

35,- reserveringskosten per boeking
5,- per persoon voor SGR - garantiefonds
2,50 per boeking voor het calamiteitenfonds

 

Reisvoorwaarden: https://www.moezel-reizen.nl/feenstra-voorwaarden-cruisereizen/

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Zondag/Woensdag: Arnhem – Düsseldorf

  Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. In de loop van de avond zal in de lounge de bemanning aan u worden voorgesteld en kunt u onder het genot van een drankje nader kennismaken met uw medepassagiers. Tijdens het diner gooien we de trossen los en varen we rustig naar onze eerste bestemming Düsseldorf.

   

  Maandag/Donderdag: Düsseldorf – Bonn

  Al vroeg in de ochtend komen we in Düsseldorf aan. Na het ontbijt maakt u tijdens een stadswandeling(*) kennis met de prachtige binnenstad van Düsseldorf. De Altstadt met zijn gezellige terrassen en winkelstraten ligt op loopafstand van het schip. Terwijl we in de middag onze reis vervolgen, zal er in de lounge een High Tea worden geserveerd. In de loop van de avond leggen we aan in Bonn.

   

  Dinsdag/Vrijdag: Bonn – Andernach

  U heeft tot het middaguur de tijd om Bonn te gaan verkennen. Het voetgangersgebied in het centrum is één van de grootste in Duitsland. In de gezellige smalle straatjes en rondom de sfeervolle pleinen zijn winkels in overvloed. Bekende winkelstraten zijn onder andere de Bonngasse, de Poststrasse en de volledig gemoderniseerde Friedrichstrasse. Of brengt u liever een bezoek aan het geboortehuis van Beethoven? Onderweg naar Andernach begint de omgeving langs de rivier langzaam te veranderen en komen de eerste wijngaarden in zicht. Andernach is van oorsprong een Keltische vesting en is één van de oudste steden aan de Rijn. Het beeld van deze stad wordt bepaald door de eeuwenoude 56 meter hoge ronde toren. In het gezellige centrum, achter de oude vestingmuren, zijn veel overblijfselen uit die tijd terug te vinden.

   

  Woensdag/Zaterdag: Andernach – Cochem

  Vanaf de aanlegplaats loopt u zo het centrum van Cochem in. Terwijl u wandelt door de stad komt u al snel op het marktplein aan. Het plein wordt omringd door pittoreske vakwerkhuizen in verschillende kleuren met daarin leuke winkels en verschillende drink- en eetgelegenheden gevestigd. Verder vindt u op het plein ook de prachtige Martinsbrunnen, een fontein uit 1767. Cochem staat vooral bekend om de moezelwijnen. Langs de oevers van de rivier zijn de vele wijngaarden op de hellingen van de heuvels te zien. De wijnranken kunnen door de steiltegraad van de heuvels niet machinaal geplukt worden en worden dan ook jaarlijks met de hand geoogst. De moezelwijnen die er vervolgens mee gemaakt worden kunt u proeven bij één van de vele proeflokalen in stad.

   

  Donderdag/Zondag: Cochem – Boppard

  Geniet deze ochtend nog even van de rust en de prachtige omgeving van het Moezeldal. Eenmaal weer op de Rijn bereiken we al snel Boppard. Hier maakt de Rijn een grote lus en bevinden we ons midden in het wijnbouwgebied Bopparder Hamm. De prachtige torens van de St. Severuskerk kunt u al van ver zien en bepalen het stadsbeeld van Boppard. De vele kleuren van de gebrandschilderde ramen en de mooie muur- en plafondschilderingen zijn het bewonderen zeker waard.

   

  Vrijdag/Maandag: Boppard – Rüdesheim

  Tijdens het ontbijt varen we over de romantische Rijn stroomopwaarts naar Rüdesheim. Het prachtige panorama dat vandaag aan u voorbij trekt bestaat uit een aaneenschakeling van burchten, kastelen, steile met wijngaarden bedekte berghellingen en natuurlijk de wereldberoemde Loreley. Net na de middag meren wij af in het toeristenstadje Rüdesheim. Het mooie middeleeuwse centrum staat bekend om haar vele wijnlokalen die vaak in historische vakwerkhuizen gevestigd zijn.

   

  Zaterdag/Dinsdag: Rüdesheim – Koblenz

  Eén van de uitstapjes die u op eigen gelegenheid in Koblenz kunt maken is naar de vesting Ehrenbreitstein. Vanaf de boulevard zweeft u met de kabelbaan op spectaculaire wijze over de Rijn naar de burcht. Geniet van het adembenemende uitzicht op de schilderachtige stad Koblenz en de Deutsche Eck. Dit is het punt waar de Moezel in de Rijn uitmondt.

   

  Zondag/Woensdag: Koblenz – Keulen – Duisburg

  We houden het tempo er goed in, want we willen bijtijds in Keulen arriveren. Keulen is natuurlijk mede bekend door de 4711- Eau de Cologne maar ook vanwege de machtige Keulse Dom. Vlak achter deze kathedraal ligt een uitgestrekt winkelgebied en een sfeervolle Altstadt. Tijdens het Farewell Dinner richten wij de steven op Duisburg.

   

  Maandag/Donderdag: Duisburg – Arnhem

  De laatste dag is alweer aangebroken. Om 11.00 uur komen we in Arnhem aan waar we afscheid van u nemen.

   

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • High Tea
  • Drie keer live muziek
  • Farewell Dinner

  Scheepsinfo

  Het schip: Serenade 1

  • Riviercruiseschip Serenade 1

  MS Serenade 1 is in 2024 de nieuwe aanwinst van Feenstra Rijn Lijn. Met luxe nieuwe meubels, prachtige kunstwerken en stijlvolle designaccenten. De hutten zijn bijzonder ruim voor riviercruisenormen. Graag willen wij u in het komende seizoen kennis laten maken met de reizen die dit mooie schip te bieden heeft.

  Op het Bovendek vindt u de royale lounge, uiteraard met bar en dansvloer. Aan de grote leestafel in de bibliotheek kan men met elkaar converseren of rustig een boek lezen. In het elegante op het Middendek gelegen restaurant serveert de bemanning de culinaire hoogstandjes van de chef. De verkwikkende sauna met fitnessapparatuur bevindt zich achter op het Middendek. Het zonnedek is de plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht. Er zijn voldoende stoelen, deels ligstoelen, en volop ruimte om in de schaduw of de zon te zitten.

  Bereikbaarheid

  Alle dekken zijn bereikbaar via meerdere trappen. Het Bovendek en het Middendek kunt u ook bereiken door middel van een lift. De hutten op het Benendek zijn vanaf het Middendek alleen bereikbaar per trap. Er zijn 2 trappen naar het zonnedek, waarvan er één trap is voorzien van een traplift.

  Hutaccommodatie

  Alle 68 tweepersoonshutten van het schip zijn royaal ingericht met twee éénpersoonsbedden die op verzoek uit elkaar geschoven kunnen worden. Alle hutten zijn voorzien van een bureautje, een telefoon, televisie, föhn, kluisje, mini-bar, zelf regelbare airconditioning en een en-suite badkamer. Natuurlijk is er voldoende kastruimte. In de ruime badkamer vindt u een douche, toilet, een wastafel en voor een riviercruiseschip heel uitzonderlijk, zelfs een bad! Elke hut biedt 16 m2 ruimte en de hutten op het Boven- en Middendek zijn voorzien van zogenaamde “Franse balkons”. De hutten op het Benedendek hebben in afwijking tot de erboven gelegen accommodatie geen Frans balkon maar een iets hoger geplaatst raam dat niet kan worden geopend. De twee suites gelegen aan de achterzijde van het Bovendek, zijn met 20 m2 de ruimste hutten aan boord. De schuifdeuren geven toegang tot uw eigen op het achterdek van het schip gesitueerde balkon, een heerlijke plek om te vertoeven. Het weidse en onbelemmerde uitzicht en het tijdens de vaart omhoog spattende schroefwater geven u hier het idee dat het schip helemaal van u alleen is. Wel moet u daarbij de trillingen en het geluid van de scheeps-motoren voor lief nemen. Zodra het schip is afgemeerd keert de rust in uw persoonlijke onderkomen weer terug.

  Verzorging

   

  De dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij de lunch kiest u uit meerdere warme en koude gerechten van het buffet. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van de reis alles in één keer contant, met pinpas of met een creditcard kunt afrekenen.

  Extra’s

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in één keer aan het einde van de reis contant, met pinpas of met een creditcard kunt afrekenen.

  Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

  Gratis WiFi in de lounge, bar en hal (beperkt ontvangst) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Serenade 1 is Starling Fleet AG – Basel.

   

   

   

  Het schip De Rembrandt van Rijn

  Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

  De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

  Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

  Bereikbaarheid

  Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of traplift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden of neemt u plaats op de terrasstoelen.

  Hutaccommodatie

  Op het promenadedek bevinden zich vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconditioning en verder vindt u er naast de minibar, ook koffie-en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Franse balkons, mist u niets van de omgeving.

  De standaard tweepersoonshutten zijn voorzien van een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. De 3-persoonhut is voorzien van 3 lage bedden waarvan 1 bed wordt opgeklapt, 1 bed wordt omhoog geklapt tot bankje en er is 1 vast bed.

  Verzorging

  ’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

  Extra's

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in een keer aan het einde van de reis contant, met pin of met een creditcard (VISA of Mastercard)kunt afrekenen.

  Gratis WIFI op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Rembrandt van Rijn en uitvoerder van de reizen met dit schip is Tondia B.V. - Schaijk.

   

   

  Het schip Johann Strauss

  • johann strauss dek

  Nieuw in het programma is de Johann Strauss. Dit premium schip, genoemd naar de wereldberoemde Oostenrijkse componist van de Weense Wals, biedt comfort van de hoogste kwaliteit.

  Aan boord bevinden zich een lobby/receptie, een panorama lounge met bar, een panorama restaurant en een bibliotheek Het ruime zonnedek is uitgerust met zonneschermen, zitgedeeltes en ligbedden. Er is genoeg ruimte voor de passagiers om in alle rust te kunnen relaxen. Het voorste deel van het zonnedek is lager dan het achterste deel en kan daardoor ook bij lage brugpassages open blijven.

  Meer informatie over de Johann Strauss vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  De verschillende dekken zijn onderling met een trap met elkaar verbonden. De Johann Strauss beschikt over een traplift.

  Hutaccommodatie

  Het schip biedt verschillende soorten hutten die stuk voor stuk ruim en goed doordacht zijn ingericht. De Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (19,5m2 ) op het Bovendekdek hebben Franse balkons met schuifdeuren. Op het Middendek zijn de Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (18m2 ) voorzien van grote panorama ramen welke geopend kunnen worden. De Junior suites (18m2 ) en Standaard hutten (15m2 ) hebben ramen met panorama-uitzicht die niet geopend kunnen worden. De hutten op het Benedendek zijn wat kleiner (12m2 ) en hebben een vast (iets hoger geplaatst) raam dat niet geopend kan worden. Alle hutten zijn uitgerust met een luxe badkamer, douche en toilet, handbediende airconditioning, flat screen TV, haardroger, telefoon en voldoende kastruimte. Met uitzondering van de hutten op het Benedendek, is uw accommodatie uitgerust met twee eenpersoonsbedden welke op verzoek uit elkaar worden geschoven. De hutten op het Benedendek hebben twee gescheiden eenpersoonsbedden.

  Verzorging

  De dag begint met een uitgebreid ontbijt, waarbij het aan niets zal ontbreken. Vroege vogels kunnen aanschuiven voor het ‘vroege vogel ontbijt’. Tussen de middag geniet u van een overheerlijke lunch en tijdens het diner zult u versteld staan van de culinaire hoogstandjes die de chef de cuisine voor u heeft bereid.

  Extra's

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van uw reis alles in één keer contant of met creditcard kunt betalen.

  Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

  WiFi in de lounge, bar en hal (beperkt ontvangst) tegen betaling.

  Eigenaar van het mps Johann Strauss en uitvoerder van de reizen met dit schip is Starling Fleet - Basel.