Informatie

13 Dagen –

Laat u eens heerlijk verwennen tijdens deze prachtige 13-daagse cruise! Onderweg ziet u de mooiste landschappen aan u voorbijtrekken. Met imposante burchten en vestingen op de romantische Rijn, lieflijke straatjes met Weinstubes en meesterwerken als de Residentie van Würzburg, een parel van het UNESCO Werelderfgoed. U zult gegarandeerd genieten!

 

Kaart vaarroute:

wurzburg vaarroute

 

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Helaas, op dit moment zijn er geen arrangementen

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

Datum:
7 juli 2022

 

Hoofddek
2-persoonshut € 1730,00 p.p.
Promenadedek
2-persoonshut Suite € 3480,00 p.p.
2-persoonshut € 1880,00 p.p.
3-persoonshut € 1465,00 p.p.

+
7,50 per persoon voor St. GGTO - garantiefonds

 

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Donderdag 7 juli: Arnhem - Düsseldorf

  Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Tijdens het diner gooien we de trossen los en laten Arnhem achter ons. Vanavond kunt in de lounge nader kennismaken met uw medepassagiers terwijl we rustig doorvaren naar Düsseldorf.

   

  Vrijdag 8 juli: Düsseldorf - Bonn

  In alle vroegte komen we in Düsseldorf aan. Deze stad leent zich bij uitstek om heerlijk te shoppen. Een bezoek aan de Königsallee, een chique en exclusieve winkelstraat, mag dan zeker niet ontbreken. Maar u kunt zich ook als alternatief aan boord opgeven voor een optionele excursie(*) om Düsseldorf gezamelijk teontdekken. U ziet dan de hoogtepunten van deze bruisende metropool. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Bonn. Vanmiddag kunt u in de lounge genieten van een heerlijke High Tea. In de loop van de avond bereiken we Bonn.

   

  Zaterdag 9 juli: Bonn - Königswinter - Andernach

  U heeft tot het middaguur de tijd om Bonn te gaan verkennen. Dan richten we de steven op Königswinter waar we de middag doorbrengen. Dit oude wijnstadje, gelegen aan de voet van het Siebengebirge, is beroemd om de Drachenfels. Een burcht die bovenop de 321 meter hoge rots staat. Tijdens het diner varen we nog even door naar Andernach waar we zullen overnachten.

   

  Zondag 10 juli: Andernach - Rüdesheim

  Vandaag kunt u volop genieten van het landschap dat aan u voorbij trekt. Rond het middaguur ziet u eerst het, op een landtong in de Rijn gelegen, legendarische standbeeld van de nimf van de Loreley. Niet veel later passeren we de hoge rots de Loreley en maakt de rivier een scherpe bocht. Het duurt dan niet lang meer voordat we in Rüdesheim aankomen. Het gezellige wijnplaatsje is gelegen aan de Rijnvallei en staat bekend om haar vele wijnlokalen die vaak in historische vakwerkhuizen gevestigd zijn.

   

  Maandag 11 juli: Rüdesheim - Frankfurt

  We verlaten Rüdesheim al vroeg en ter hoogte van Mainz verlaten we de Rijn en varen we de Main op. We moeten nog door drie sluizen voordat we in het financiële centrum van Frankfurt aan kunnen leggen. Vanmiddag kunt u alvast kennismaken met deze stad. In de binnenstad treft u veel historische gebouwen aan. Met zijn hoge moderne bankgebouwen heeft de stad een skyline die aan New York doet denken.

   

  Dinsdag 12 juli: Frankfurt - Miltenberg

  Waar op het eerste deel van de Main de bebouwing nog enigszins de boventoon voert, wordt de rivier nu ingesloten door de natuur van het Odenwald- en Spessart gebergte. In de loop van de middag komen we aan in Miltenberg, de parel aan de Main. Vanaf het prachtige door vakwerkhuizen omgeven oude marktplein loopt u door de Schnatterturm zo het bos in.

   

  Woensdag 13 juli: Miltenberg - Lohr

  We laten Miltenberg achter ons en zetten koers naar Lohr. Geniet onderweg op het zonnedek van de prachtige omgeving. In de loop van de middag kunt u Lohr gaan verkennen. Laat u betoveren door de charme van de schilderachtige binnenstad.

   

  Donderdag 14 juli: Lohr - Würzburg

  Aan het begin van de middag arriveren we in Würzburg. Deze kleurrijke stad is één van de hoogtepunten tijdens deze mooie cruise over de Main. Architectonisch meesterwerken uit verschillende tijdperken bepalen het stadsbeeld. Een stad met een levendige sfeer, waar kunst, cultuur en Frankenwein bij het leven horen. Tijdens een stadswandeling(*) laat de lokale gids u kennismaken met de mooiste plekjes in de binnenstad van Würzburg.

   

  Vrijdag 15 juli: Würzburg - Wertheim

  Aan de rand van het natuurpark Spessart, waar de Tauber in de Main uitmondt, ligt het romantische stadje Wertheim. Middeleeuwse steegjes, vakwerkhuizen, pleintjes en de imposante burchtruïne in het centrum nemen u mee terug in de tijd.

   

  Zaterdag 16 juli: Wertheim - Asschaffenburg

  De veelzijdige stad Aschaffenburg wordt ook wel ‘het Nice van Beieren’ genoemd vanwege het milde en zonnige klimaat. Een groot deel van het centrum is voetgangersgebied. In de smalle straten met vakwerkhuizen zijn veel Weinstubes te vinden. Het mooie, aan de Main gelegen, renaissanceslot Johannesburg en de Stiftsbasiliek in de binnenstad zijn zeker het bezoeken waard.

   

  Zondag 17 juli: Asschaffenburg - Mainz

  Na het passeren van de laatste zeven sluizen op de Main zijn we weer op de Rijn. Tegenover de monding van de Main ligt de stad Mainz. Hier treft u in de binnenstad vele historische gebouwen en monumenten aan. Het oudste en bekendste bouwwerk is de Dom van Mainz. Een romaanse, uit rode zandsteen opgetrokken, kathedraal.

   

  Maandag 18 juli: Mainz - Düsseldorf

  Vandaag staat er een lange vaardag op het programma. Onderweg naar het levendige Düsseldorf passeren we nogmaals de Loreley en de machtige burchten en kastelen langs de Romantische Rijn. Tijdens het Farewell Dinner arriveren we in Düsseldorf.

   

  Dinsdag 19 juli: Düsseldorf - Arnhem

  De tijd is voorbij gevlogen. Om 11.00 uur arriveren wij weer in Arnhem, waar we afscheid van elkaar nemen. U zult nog lang napraten over het al het moois dat u tijdens deze prachtige reis heeft gezien.

   

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Vijf keer live entertainment
  • High Tea & High Wine
  • Farewell Dinner
  • Champagnebrunch

  Scheepsinfo

  Het schip De Rembrandt van Rijn

  Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

  De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

  Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of traplift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden of neemt u plaats op de terrasstoelen.

  Hutaccommodatie

  Op het promenadedek bevinden zich vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconditioning en verder vindt u er naast de minibar, ook koffie-en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Franse balkons, mist u niets van de omgeving.

  De standaard tweepersoonshutten zijn voorzien van een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. De 3-persoonhut is voorzien van 3 lage bedden waarvan 1 bed wordt opgeklapt, 1 bed wordt omhoog geklapt tot bankje en er is 1 vast bed.

  Verzorging

  ’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

  Consumpties

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in een keer aan het einde van de reis contant, met pin of met een creditcard (VISA of Mastercard)kunt afrekenen.

  Gratis WIFI op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Rembrandt van Rijn en uitvoerder van de reizen met dit schip is Tondia B.V. - Schaijk.