Informatie

6 Dagen –

Nergens ter wereld vindt u meer burchten en kastelen dan langs de oevers van de Middenrijn. Een reis met fabelachtige landschappen, mythen en sagen en pittoreske steden en dorpen die u de romantiek van het Rijndal doen ervaren. En wanneer u op het zonnedek, genietend van een glas wijn, de zon achter de heuvels ziet zakken weet u waarom de Rijn zo bijzonder is!

 

Vaarroute:

 

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Helaas, op dit moment zijn er geen arrangementen

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

Datums:
3 juni 2022
4 augustus 2022
23 september 2022

 

Hoofddek
2-persoonshut € 770,00 p.p.
Promenadedek
2-persoonshut Premium € 1130,00 p.p.
2-persoonshut € 830,00 p.p

+
7,50 per persoon voor St. GGTO - garantiefonds

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Donderdag/Vrijdag: Arnhem - Düsseldorf

  We heten u van harte welkom aan boord en vertrekken om 09.30 uur vanuit Arnhem. Tijdens onze tocht naar Düsseldorf heeft u alle tijd om dit gezellige schip te verkennen en de andere passagiers te ontmoeten. Aan het begin van de avond arriveren we in Düsseldorf, waar we onze eerste nacht door zullen brengen.

   

  Vrijdag/Zaterdag: Düsseldorf - Bonn - Andernach

  Al vroeg varen we langs Keulen. Vanaf het schip heeft u een mooi uitzicht op de skyline van deze stad. Na de lunch leggen we aan in de voormalige hoofdstad van Duitsland, Bonn. Deze levendige stad heeft een zeer lange geschiedenis. Het historische centrum met zijn uitgebreide voetgangerszone is ideaal voor shoppers of voor een aangename wandeling. Naast de vele musea en prachtige gebouwen treft u hier ook het geboortehuis van Ludwig van Beethoven aan. Aan het begin van de avond gaan we verder stroomopwaarts naar Andernach.

   

  Zaterdag/Zondag: Andernach - Boppard

  Terwijl u van het ontbijt geniet zetten we de reis voort. Onderweg naar Boppard passeren we hoge rotspartijen met burchten en kastelen die het panorama nog mooier maken. We zullen rond het middaguur in Boppard arriveren. Deze midden in een wijngebied gelegen stad heeft een lange Rijnpromenade die u als vanzelf naar het romantische centrum met prachtige vakwerkhuizen leidt.

   

  Zondag/Maandag: Boppard - Rüdesheim

  Zodra we de imposante Burg Rheinfels gepasseerd zijn verschijnt de legendarische Loreley. In het gezellige centrum van Rüdesheim kunt u een bezoek brengen aan Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett of het wijnmuseum. ’s Avonds heeft u nog de gelegenheid om een wandeling te maken door de beroemde Drosselgasse met zijn vele gezellige terrasjes.

   

  Maandag/Dinsdag: Rüdesheim - Keulen

  Geniet deze ochtend nog even van het romantische Rijndal waar we doorheen varen. In de loop van de middag komen we in Keulen aan. De Dom van Keulen is al van verre te herkennen aan zijn twee grote torens. U heeft ruim de tijd om deze mooie kathedraal te bezoeken. In de lange autovrije winkelstraten kunt u in de vele winkels en warenhuizen naar hartenlust shoppen.

   

  Dinsdag/Woensdag: Keulen - Arnhem

  De laatste dag van de reis is aangebroken. Om 14.00 uur leggen wij in Arnhem de loopplank voor u uit en is het weer tijd om afscheid te nemen. U zult met veel plezier terugkijken op deze prachtige cruise.

   

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden
  • Twee keer live entertainment
  • Captains Dinner
  • Afscheidscocktail

  Scheepsinfo

  Het schip Bellissima

  • Riviercruise met de Bellissima
   Riviercruise met de Bellissima

  Met ingang van het seizoen 2022 zal de Bellissima de reizen van de Statendam overnemen. Laat u betoveren door dit klassieke en elegante schip. Op de Bellissima heerst een vriendelijke, bijna familiale sfeer en de attente bemanning zal er alles aan doen om het u tijdens de reis zo goed mogelijk naar de zin te maken.

  Het zonnedek is gedeeltelijk overdekt en beschermt u op hete dagen tegen de brandende zon. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de verkoelende whirlpool op het achterdek. De sfeervolle lounge, gelegen op het Promenadedek, is hét ontmoetingspunt voor de passagiers. Hier wordt u vanuit de bar voorzien van warme en koude dranken. De grote ramen zorgen ervoor dat u van de schoonheid van de omgeving niets hoeft te missen. Achter op het Promenadedek bevindt zich het panoramarestaurant. Hier staat de creatieve keukenbrigade klaar om u te verwennen met internationale specialiteiten.

   

  Bereikbaarheid

  De verschillende dekken zijn onderling per trap met elkaar verbonden. De Bellissima beschikt niet over een (trap)lift, ook niet naar het Zonnedek. Passagiers die minder goed te been zijn adviseren wij een hut op Promenadedek te boeken.

  Hutaccommodatie

  De comfortabele hutten zijn verdeeld over het Promenadedek en Hoofddek. Alle 2-persoonshutten, behoudens de 2-persoonshut Premium, zijn identiek opgezet en hebben een grootte van ca. 13 m. De hutten zijn royaal ingericht en beschikken over douche, toilet, individueel regelbare airconditioning, satelliet TV, föhn, kluis en telefoon. De hutten op het Promenadedek zijn voorzien van een Frans balkon, waardoor u optimaal kunt genieten van het langs glijdende landschap. De hutten op het Hoofddek hebben hoger geplaatste ramen welke niet kunnen worden geopend. De bedden worden door de bemanning overdag voor u opgeklapt tot 2 kleine sofa’s. De 2-persoonshut Premium heeft dezelfde faciliteiten als de andere hutten maar is met 24 m² zeer ruim bemeten en voorzien van een tweepersoonsbed met aparte matrassen en een bank.

  Verzorging

  De dag begint met een uitgebreid ontbijt, waarbij het aan niets zal ontbreken. Vroege vogels kunnen aanschuiven voor het ‘vroege vogel ontbijt’. Tussen de middag geniet u van een overheerlijke lunch en tijdens het diner zult u versteld staan van de culinaire hoogstandjes die de chef de cuisine voor u heeft bereid.

  Extra's

  Consumpties en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van uw reis alles in één keer cash, met pin- of creditcard kunt betalen. Excursies dienen bij de Cruise Director voldaan te worden.

  Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

  Er is gratis WiFi (maximaal 2 aansluitingen per hut) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Bellissima en uitvoerder van de reizen met dit schip is Starling Fleet AG - Basel.