Samen in de auto in deze corona tijd.

Fietsen langs de Moezel

Mag je nou wel of mag je nou niet met 4 personen in 1 auto rijden in Rheinland-Pfalz. Dat is de vraag die ik meermaals kreeg en hieronder staat de uitleg van de ADAC.

De ADAC-advocaten wijzen erop dat de afstandsregels die gelden binnen de reikwijdte van de contactbeperkingen, waar mogelijk, ook in de auto moeten worden nageleefd. 

Op dit moment mag je met maximaal 10 personen samenkomen die uit eigen gezin en andere huishoudens komen. Het is daarom toegestaan ​​om met deze mensen in de auto te rijden, ook als de minimale afstand niet kan worden aangehouden.

Desalniettemin wordt aanbevolen om de gezamenlijke autoritten met mensen buiten het gezin tot het absolute minimum te beperken en alleen in de auto te rijden met degenen met wie u ook het dagelijks leven doorbrengt. Het dragen van een gezichtsmasker wordt aangeraden voor niet-huishoudelijke mensen. 

Geef een reactie

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Uw emailadres zal niet worden gepubliceerd.

*
*