Salvinia – cruiseschip

Reisaanbod 2024 Salvinia

7 april – 6 dgn – Over de Rijn naar Rüdesheim – meer info
24 juni – 6 dgn – Over de Rijn naar Rüdesheim – meer info
6 mei – 6 dgn – Over de Rijn en Moezel naar Cochem – meer info
20 mei- 10 dgn – Over de Rijn naar Mannheim “Heidelberg aan de Neckar” – meer info
17 juni – 6 dgn – Over de Rijn en Moezel naar Cochem – meer info
15 juli – 13 dgn – Over de Rijn en Moezel naar Straatsburg – meer info|
5 augustus – 6 dgn – Over de Rijn naar Rüdesheim – meer info
19 augustus – 6 dgn – Over de Rijn en Moezel naar Cochem – meer info
5 september – 10 dgn – Over de Rijn en Moezel naar Bernkastel – meer info|
30 september – 6 dgn – Over de Rijn naar Rüdesheim – meer info
7 oktober – 6 dgn – Over de Rijn en Moezel naar Cochem – meer info

Het schip De Salvinia

  • Riviercruise Moezel en Rijn met de Salvinia
    Riviercruise Moezel en Rijn met de Salvinia

De comfortabele Salvinia heeft met haar drie dekken ruimte voor 124 passagiers. In de ruime en smaakvol ingerichte lounge zit u hoog boven het water, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de langs glijdende landschappen. Omdat de Salvinia spudpalen heeft, kunnen we aanleggen waar we willen. Ook als er geen steiger is. Met de kleine tender brengen we u dan aan wal.

De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wilt u liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge kunt u zo de stuurhut binnenlopen. Hier staan banken vanwaar u op uw gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman kunt volgen. Of u gaat eens het zonnedek op. Onder de overkapping staan enkele fitnessapparaten en diverse zitjes. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek vindt u een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, zonnecabine, fitnessapparatuur, massagestoel, toilet en een grote doucheruimte.

Bereikbaarheid
Tussen de verschillende dekken is een personenlift voor zes personen.

Hutaccommodatie
In alle hutten zijn volop faciliteiten, zoals een douche en toilet, aparte wastafel, föhn, televisie, een kluisje, bergruimte, regelbare airconditioning en twee aparte bedden, waarvan er één overdag wordt omgebouwd tot een bankje. De hutten 130 en 131 hebben dezelfde faciliteiten, maar dan met een vrijstaand tweepersoonsbed. In de 3-persoonshutten is het derde bed (bovenbed) alleen geschikt voor kinderen. Deze hut is iets groter dan de 2-persoonshut. De twee 3-persoonshutten op het hoofddek zijn ook te boeken voor 2 personen. Deze staan vermeld in de prijstabel als 2-persoonshut Plus. De 2-persoonshut-B is een fractie kleiner dan de standaard 2-persoonshut. Ook zijn er zeven 1-persoons-hutten. De 2-persoons op het promenadedek hebben grotere ramen dan die op het hoofddek. De ramen op het hoofddek zijn hoger in de wand geplaatst.

Verzorging
Aan boord van de Salvinia begint u de dag met een royaal ontbijtbuffet. U bepaalt zelf wanneer, want er is geen eindtijd. In de loop van de ochtend verandert het buffet in een lunchbuffet. Het diner serveren we aan tafel.

Extra info:
De barkaarten, souvenirs en excursies kunnen contant betaald worden. Bedragen van € 20,- of hoger, kunnen gepind worden.
Gratis WIFI (beperkte ontvangst) in het restaurant, lounge en hal.
Eigenaar van het m.p.s. Salvinia en uitvoerder van de reizen met dit schip is Salvinia B.V. – Papendrecht.