Rembrandt van Rijn cruiseschip

Reisaanbod 2023 Rembrandt van Rijn

6 april – 7 dgn – Paascruise Cochem – meer info
12 april – 6 dgn – Riviercruise langs burchten en Kastelen – meer info
23 april – 6 dgn – Riviercruise die schöne Loreley – meer info
28 april – 4 dgn – Snoepreisje om van te proeven – meer info
17 mei – 6 dgn – Riviercruise langs burchten en Kastelen – meer info
22 mei – 7 dgn – Over de Rijn en Moezel naar Cochem en Boppard – meer info
28 mei – 13 dgn – Cruise over de Rijn, Moezel en Saar naar Saarlouis – meer info
25 juni – 6 dgn – Riviercruise die schöne Loreley – meer info
30 juni – 13 dgn – Vierlandencruise naar Basel – meer info
12 juli – 13 dgn – Cruise over de Rijn, Moezel en Saar naar Saarlouis – meer info
24 juli – 6 dgn – Riviercruise langs burchten en Kastelen – meer info
29 juli – 13 dgn – Drierivierencruise over de Rijn, Main en Moezel – meer info
19 augustus – 13 dgn – Cruise over de Rijn, Moezel en Saar naar Saarlouis – meer info
7 september – 13 dgn – Vierlandencruise naar Basel – meer info
25 september – 7 dgn – Over de Rijn en Moezel naar Cochem en Boppard – meer info

Het schip De Rembrandt van Rijn

Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Bereikbaarheid
Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of traplift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden of neemt u plaats op de terrasstoelen.

Hutaccommodatie
Op het promenadedek bevinden zich vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconditioning en verder vindt u er naast de minibar, ook koffie-en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Franse balkons, mist u niets van de omgeving.

De standaard tweepersoonshutten zijn voorzien van een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. De 3-persoonhut is voorzien van 3 lage bedden waarvan 1 bed wordt opgeklapt, 1 bed wordt omhoog geklapt tot bankje en er is 1 vast bed.

Verzorging
’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

Consumpties
Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in een keer aan het einde van de reis contant, met pin of met een creditcard (VISA of Mastercard)kunt afrekenen.

Gratis WIFI op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen.

Eigenaar van het m.p.s. Rembrandt van Rijn en uitvoerder van de reizen met dit schip is Tondia B.V. – Schaijk.