Horizon – cruiseschip

Reisaanbod 2024 de Horizon

16 mei – 7 dgn – Romantische Rijn – meer info
23 mei – 7 dgn – Sprookjesachtig Moezel – meer info
13 juni – 7 dgn – Romantische Rijn – meer info
8 juli – 7 dgn – Sprookjesachtig Moezel – meer info
29 augustus – 7 dgn – Sprookjesachtig Moezel – meer info
5 september – 7 dgn – Romantische Rijn – meer info
27 september – 7 dgn – Sprookjesachtig Moezel – meer info
4 oktober – 7 dgn – Romantische Rijn – meer info

Het schip: De Horizon

De Horizon is een prachtig cruiseschip. Door de warme kleuren in het interieur en het vriendelijke en behulpzame personeel voelt u zich al snel thuis. En samen met de 98 passagiers ontstaat er een gezellige sfeer aan boord. Tel daarbij een ruime keuze uit de mooiste bestemmingen op en u heeft een onvergetelijke vakantie.

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de royale ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen.

Bereikbaarheid

Vanaf het promenadedek zijn het zonnedek en de voorin gelegen hutten op het hoofddek per trap en traplift bereikbaar (hut 121 t/m 136). De in het achterschip gelegen hutten op het hoofddek zijn uitsluitend per trap bereikbaar (hut 101 t/m117).

Accommodatie

De elegante lichtgekleurde panelen in de hutten zorgen voor een moderne en ruime ambiance. De hutten hebben allemaal een televisie, kluisje, grote ramen die open kunnen en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Haardrogers zijn op verzoek beschikbaar. Met de airconditioning regelt u zelf het klimaat in uw hut en elke hut heeft volop bergruimte voor uw bagage. Overdag klappen we een bed weg en het andere wordt omgetoverd tot een comfortabele bank. De bedden in de B-hutten zijn verhoogd, voor het bed staat een opstapje zodat in en uit kunt stappen. De 3-persoonshut is uitgerust met twee klapbedden en een bovenbed.

Verzorging

Ontbijt en lunch serveren we vanaf het buffet in het restaurant. Het diner serveren we aan tafel en u kunt iedere dag kiezen uit twee verschillende hoofdgerechten.

Extra’s

De consumpties, souvenirs en uw excursies kunt u alleen contant betalen.

GRATIS WiFi in de lounge, bar en hal (beperkt ontvangst) in alle landen.

Eigenaar van het m.p.s. Horizon en uitvoerder van de reizen met dit schip is Horizon Cruises Rotterdam.