Graag willen we naar de Moezel, maar we moeten echt nog even geduld hebben.

Wijnbergen Kröv Moezel

Met z’n allen smachten we om op vakantie te gaan en natuurlijk ook naar de Moezel.

We moeten alleen nog even geduld hebben. Er is bekend gemaakt dat de hotels, pensions en vakantiewoningen voorlopig nog geen gasten mogen ontvangen. In ieder geval tot 23 mei. Of de regels dan versoepeld gaan worden, wie weet, we zullen moeten afwachten. Hopelijk gaat het aantal besmette personen snel omlaag.

Optimistisch als ik ben zie ik dit wel gebeuren. Beter weer betekent dat de mensen meer buiten zijn waardoor er minder besmettingen zullen zijn omdat die voor een groot deel binnenshuis plaatsvinden en daarbij groeit natuurlijk het aantal mensen die gevaccineerd is.

Net als vorig jaar zullen de versoepelingen in stappen gaan. Voor nu zijn er terrassen open als men een negatieve test kan laten zien die maximaal 24 uur oud is. Maar goed, dat is nu, ook dat zal veranderen tegen de tijd dat gasten uit andere landen weer welkom zijn.

Laat dit u niet weerhouden om vast een vakantie te boeken!
Boeken via Moezel-Reizen betekent dat u altijd kunt annuleren zonder kosten als blijkt dat er nog niet gereisd mag worden.

Zo snel als de situatie kan veranderen. Hier een update volgens het nieuws van vandaag:

  • Vanaf woensdag 12 mei zijn campers met eigen sanitair weer welkom aan de Moezel.
  • Vanaf woensdag 12 mei is het ook weer toegestaan ​​om vakantiewoningen en appartementen te verhuren. Aankomende dinsdag 11 mei worden de voorwaarden hiervoor bepaald.
  • Hotels en restaurants blijven voorlopig gesloten. Misschien mogen zijn met de Pinksterdagen open en weer gasten ontvangen. 

Dit alles onder de voorwaarde dat het incidentiegetal onder de 100 blijft.

You must be logged in to post a comment.