Geld-terug-garantie bij boeken van een fietsvakantie voor de zomer van 2021

Voorwaarden Geld-terug-garantie
Geld-terug-garantie bij code oranje door COVID-19 voor fietsvakanties of wandelvakanties langs de Moezel.

Kijkt u er al naar uit om uw volgende fietsvakantie of wandelvakantie te boeken, maar bent u bang dat u uw geld niet terugkrijgt als het reisadvies tussentijds aangepast wordt en uw reis niet door gaat? Of heeft u een voucher en wilt u bij annulering door COVID-19 niet nogmaals een voucher ontvangen? Om u een zorgeloze aanloop naar uw vakantie te bieden, hebben wij vanaf nu de geld-terug-garantie. (1 jan. 2021) Bij Moezel-reizen.nl garanderen wij, dat als het reisadvies voor de Moezel binnen 2 weken voor vertrek wegens COVID-19 code oranje heeft, u gegarandeerd uw geld terugkrijgt. 

Waarom vanaf nu de geld-terug-garantie? (1 jan. 2021)
De voucher was en is een belangrijke en noodzakelijke oplossing tijdens deze wereldwijde pandemie. Door te luisteren naar de wensen van onze klanten kunnen wij voor onze fietsreizen en wandelreizen in 2021 echter de geld-terug-garantie aanbieden, mede dankzij de goede samenwerking met onze partners en dienstverleners. Deze actie geldt voor alle reizen met vertrek tussen 30 april 2021 en 1 oktober 2021.

Voorbeelden:
•          Voor uw vakantiebestemming is 6 weken voor vertrek code oranje afgegeven. De geld-terug-garantie geldt dan (nog) niet. Dit is wel het geval als uw vakantiebestemming 2 weken voor vertrek nog steeds code oranje heeft.
•          Vertrekt u op 15 april 2021 en wordt er 2 weken voor vertrek code oranje afgegeven voor uw geboekte vakantiebestemming? Dan geldt de geld-terug-garantie niet. Deze geldt alleen voor vakanties met vertrek vanaf 30 april 2021.

Voorwaarden 
-De geld-terug-garantie is geldig voor reizen met vertrek tussen 30 april 2021 en 1 oktober 2021. 
-Op uw vakantiebestemming is binnen 2 weken voor vertrek code oranje van toepassing. Indien dit voor uw boeking geldt, nemen wij contact met u op. 
-Moezel-reizen.nl volgt het reisadvies van Nederland Wereldwijd en van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. 
-Indien het niet mogelijk is om naar uw vakantiebestemming te reizen en u wilt uw reis niet omboeken naar een latere datum of andere bestemming, dan kunt u volledige terugbetaling van uw (aan)betaalde reissom aanvragen. 
-Alleen de hoofdboeker kan de terugbetaling aanvragen, vanaf 2 weken voor de vertrekdatum van de reis. 
-Uw geld wordt binnen 4 weken na ontvangst van uw bankgegevens teruggestort. 
-Voor last-minuteboekingen (vertrek binnen 6 weken), die op het moment van boeken code oranje hebben, geldt de geld-terug-garantie niet.

You must be logged in to post a comment.