Cruiseschip – Johann Strauss

Reisaanbod 2024 de Johann Strauss

15 april – 5 dgn – Minicruise Middenrijn – meer info
22 april – 5 dgn – Minicruise Middenrijn – meer info
9 mei – 6 dgn – Rijnromantiek naar Rüdesheim – meer info
2 juni – 13 dgn – Vierlandencruise Basel – meer info
14 juni – 15 dgn – Ontdekkingsreis naar Beieren & Oostenrijk – meer info
27 juni – 12 dgn – An der schönen blauen Donau – meer info
7 juli – 12 dgn – An der schönen blauen Donau – meer info
17 juli – 15 dgn – De keizerlijke Donau & bourgondisch Beieren – meer info
7 augustus – 7 dgn – Rijn in vlammen – meer info
13 augustus – 6 dgn – Rijnromantiek naar Rüdesheim – meer info
25 augustus – 9 dgn – De Rijn en een vleugje Moezel – meer info
2 september – 6 dgn – Riviercruise langs burchten en Kastelen – meer info
7 oktober – 5 dgn – Minicruise Middenrijn – meer info
14 oktober – 5 dgn – Minicruise Middenrijn – meer info

Het schip de Johann Strauss

  • johann strauss dek

Nieuw in het programma is de Johann Strauss. Dit premium schip, genoemd naar de wereldberoemde Oostenrijkse componist van de Weense Wals, biedt comfort van de hoogste kwaliteit.

Aan boord bevinden zich een lobby/receptie, een panorama lounge met bar, een panorama restaurant en een bibliotheek Het ruime zonnedek is uitgerust met zonneschermen, zitgedeeltes en ligbedden. Er is genoeg ruimte voor de passagiers om in alle rust te kunnen relaxen. Het voorste deel van het zonnedek is lager dan het achterste deel en kan daardoor ook bij lage brugpassages open blijven.

Meer informatie over de Johann Strauss vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Bereikbaarheid

De verschillende dekken zijn onderling met een trap met elkaar verbonden. De Johann Strauss beschikt over een traplift.

Hutaccommodatie

Het schip biedt verschillende soorten hutten die stuk voor stuk ruim en goed doordacht zijn ingericht. De Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (19,5m2 ) op het Bovendekdek hebben Franse balkons met schuifdeuren. Op het Middendek zijn de Deluxe hutten (15m2 ) en Suites (18m2 ) voorzien van grote panorama ramen welke geopend kunnen worden. De Junior suites (18m2 ) en Standaard hutten (15m2 ) hebben ramen met panorama-uitzicht die niet geopend kunnen worden. De hutten op het Benedendek zijn wat kleiner (12m2 ) en hebben een vast (iets hoger geplaatst) raam dat niet geopend kan worden. Alle hutten zijn uitgerust met een luxe badkamer, douche en toilet, handbediende airconditioning, flat screen TV, haardroger, telefoon en voldoende kastruimte. Met uitzondering van de hutten op het Benedendek, is uw accommodatie uitgerust met twee eenpersoonsbedden welke op verzoek uit elkaar worden geschoven. De hutten op het Benedendek hebben twee gescheiden eenpersoonsbedden.

Verzorging

De dag begint met een uitgebreid ontbijt, waarbij het aan niets zal ontbreken. Vroege vogels kunnen aanschuiven voor het ‘vroege vogel ontbijt’. Tussen de middag geniet u van een overheerlijke lunch en tijdens het diner zult u versteld staan van de culinaire hoogstandjes die de chef de cuisine voor u heeft bereid.

Extra’s

Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van uw reis alles in één keer contant of met creditcard kunt betalen.

Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

WiFi in de lounge, bar en hal (beperkt ontvangst) tegen betaling.

Eigenaar van het mps Johann Strauss en uitvoerder van de reizen met dit schip is Starling Fleet – Basel.