Corona-virus en Moezel-Reizen

Beste Moezel-bezoekers,

Vanwege het Corona-virus is er de afgelopen dagen veel veranderd in Europa en net als u zijn we volledig verrast door de snelheid en de omvang van de maatregelen die genomen worden. Maatregelen waarvan we nu nog niet kunnen zeggen hoe lang die gaan duren.

Ik hoop dat de strenge maatregelen tot gevolg hebben dat er snel controle is op het virus waardoor we meer bewegingsvrijheid krijgen en weer kunnen afreizen naar het geweldige Moezel-gebied.

Maar wat als u vanwege het virus straks onverhoopt niet kunt afreizen? We hopen dan met u een oplossing te vinden in deze uitzonderlijke situatie. Mijn advies is om af te wachten hoe de situatie zich ontwikkelt waarbij we in contact blijven met elkaar zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
Petra van Huizen

Geef een reactie

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Uw emailadres zal niet worden gepubliceerd.

*
*