Aangenaam verrast door het Reichshof in Kröv

Reichshof kroev

Vandaag was ik weer eens in het Reichshof in Kröv. Een Gästehaus met hele mooie kamers en een bar. Ik werd hartelijk ontvangen door mijn naamgenote Petra en zij liet me met veel passie zien wat ze de laatste jaren allemaal veranderd hadden. Het eerst wat opviel was de buitenkant van het pand. Bij mijn vorige bezoek was het pand nog niet “verputzt”. Nu was het pand voorzien van een mooie groene kleur wat het pand meteen een goede uitstraling geeft. 

Over de kamers kan ik heel kort zijn. Die zijn echt heel mooi. Luxe, modern, sommige met eigen sauna en vooral ruim. Vakantie in het Reichshof is zeker geen straf, maar echt vakantie. Geen kale kamers maar met liefde ingericht. Dat proef je.

Dat blijft niet alleen bij de kamers. Op de begane grond is een sigaren-lounge ingericht met luxe grote stoelen zoals je dat wel ziet op tv van de herenclubs in Engeland. Een beetje die sfeer. Poenig, groot en royaal. Aan de wand een geklimatiseerde sigarenkast waar je een sigaar kunt kopen. Natuurlijk is dit geen plicht. Het is geen “rookkamer” waar je een sigaartje kunt roken, het is echt bedacht als luxe ruimte voor sigarenliefhebbers. Open op aanvraag.

Lopen we verder dan komen we in de ontbijtruimte met nog een extra ruimte om ’s morgens of ’s avonds bij elkaar te zitten. De hele voorkant bestaat uit ramen die helemaal naar 1 kant geschoven kunnen worden. Een lekkere plek om te genieten van mooi weer.

1 Verdieping lager ligt de bar. Ook open voor gasten die niet hier slapen. Uiteraard voor een wijntje, maar zeker ook voor een biertje of een cocktail aangevuld met een kleine kaart zoals een curryworst etc. Open op donderdag tot zondag vanaf 1700 uur. Ook hier komt de passie van de eigenaren weer terug. De gastheer heeft een grote voorliefde voor whisky en daarom is de keuze aan whisky’s in de bar reuze.

Komt u met de auto dan is voor het gebouw en 1 straat verderop voldoende ruimte om uw auto te parkeren.

Kortom, een mooi bedrijf met gepassioneerde eigenaren die er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Info: https://www.moezel-reizen.nl/Accommodatie/pension-reichshof/

Groetjes,

Petra van Huizen

You must be logged in to post a comment.