Informatie

Even een korte vakantie op het mooiste stukje van de Rijn? Heerlijk! Gewoon om uzelf te verwennen, eens kennis te maken met een riviercruise of bijvoorbeeld om iets te vieren met familie of vrienden. Deze reis is daar perfect voor. U gaat met de bus naar Keulen en vaart vanaf daar naar prachtige plaatsen als Boppard en Koblenz.

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

 

Available departures

Select your tour date using the calendar below to book this tour.

Today
Selected
Available
Unavailable

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

Datums:

25 april (Bellissima)
29 augustus 2022 (Bellejour)
19 september 2022 (Bellejour)
17 oktober 2022 (Bellejour)

Prijzen: 25 april 2022 (Bellissima)

Hoofddek
2-persoonshut  € 515,00 p.p.
Promenadedek
2-persoonshut Premium € 685,00 p.p.
2-persoonshut € 550,00 p.p

 

Prijzen 29 aug + 29 sept + 17 okt - Bellejour

Benedendek
2-persoonshut Standaard € 480,00 p.p.
Bovendek
2-persoonshut Deluxe € 570,00 p.p.
Middendek
2-persoonshut Superior € 525,00 p.p.

 

+
7,50 per persoon voor St. GGTO - garantiefonds

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Maandag: Arnhem - Beek - Keulen (bustransfer) - Keulen - Andernach

  Vanuit Arnhem vertrekt u om 09.30 uur per comfortabele touringcar naar Beek. Hier krijgt u een kopje koffie aangeboden. We vervolgen de reis naar Keulen en bij aankomst aan boord staat de lunch voor u klaar. ’s Middags kunt u genieten van het uitzicht en wordt u welkom geheten door de kapitein. Na het diner bereiken we de stad Andernach. Hier kunt u ’s avonds nog een heerlijke wandeling maken door het oude centrum.

   

  Dinsdag: Andernach - Boppard

  Tijdens de lunch arriveren we in het beroemde wijnstadje Boppard met haar gezellige pleinen en terrassen. U kunt over de boulevard wandelen of met de stoeltjeslift een bezoek brengen aan het uitzichtpunt bovenop de berg.

   

  Woensdag: Boppard - Koblenz - Königswinter

  Al vroeg zet het schip koers naar Koblenz waar we in de loop van de ochtend zullen aankomen. U heeft tot het einde van de middag de tijd om deze prachtige stad, gelegen aan de monding van de Moezel, te bezichtigen. We verlaten Koblenz waarna we na het diner in Königswinter aanleggen. De kapitein nodigt u ’s avonds uit voor het Captains Dinner.

   

  Donderdag: Königswinter - Keulen - Arnhem (bustransfer)

  Vroeg in de ochtend varen we naar Keulen. Na het ontbijt nemen wij afscheid van u en staan de touringcars voor het schip om u weer terug naar Arnhem te brengen waar u rond 12.00 uur arriveert.

   

  • Welkomstcocktail
  • Eén avond live entertainment
  • Captains Dinner
  • Bustransfer Arnhem - Keulen v.v.
  • Afscheidscocktail

  Scheepsinfo

  Het schip Bellejour

  De Bellejour is een nieuwe verschijning in het programma. Bij het betreden van dit imposante schip wordt u direct omringd door een gevoel van elegantie en luxe. Het 126,7 m lange schip beschikt over 90 grote en comfortabele hutten die in het totaal plaats bieden aan 180 passagiers. Het overgrote deel van de hut-accommodatie is voorzien van een Frans balkon. Dat geldt niet voor de hutten op het benedendek maar ongeacht voor welk type accommodatie u kiest, uw persoonlijke onderkomen is ruim opgezet en u vindt er alle faciliteiten die men op zo ’n luxe schip mag verwachten. De openbare ruimtes en het zonnedek zijn royaal van afmeting en u vindt er zonder moeite een zitplaats vanwaar u kunt genieten van het steeds veranderende landschap. In combinatie met de uitstekende service aan boord wordt een reis met dit schip er één om nooit te vergeten.

  Op het Bovendek vindt u het Vienna café, de bibliotheek, de stijlvol ingerichte lounge met bar en het panoramische restaurant waar gasten kunnen genieten van culinaire hoogstandjes. De ruime ontvangsthal met receptie is centraal gelegen op het Middendek. Op dit dek vindt u ook een wellness-ruimte met sauna, whirlpool en fitnessapparaten om enerzijds comfort maar ook voldoende ontspanning te garanderen.

   

  Bereikbaarheid

  De verschillende dekken zijn onderling met een trap met elkaar verbonden. De Bellejour beschikt niet over een (trap)lift, ook niet naar het Zonnedek. Passagiers die minder goed te been zijn adviseren wij een hut op Bovendek te boeken.

  Hutaccommodatie

  Het schip biedt verschillende soorten hutten die allemaal ruim en goed doordacht zijn ingericht. Alle hutten hebben uitzicht naar buiten, klimaatbeheersing en een en-suite badkamer. Daarnaast zijn de hutten voorzien van een bureau, telefoon, tv, kluis, föhn en een minibar. De Deluxe hutten bevinden zich op de bovenste verdieping, het Bovendek. De grootte van de Deluxe hutten is 16 m2 en ze zijn uitgerust met twee éénpersoonsbedden die indien gewenst uit elkaar kunnen worden geschoven. Verder hebben de hutten op dit niveau een Frans balkon. De Superior hutten bevinden zich op de Middendek. De inrichting en grootte is identiek aan de Deluxe hutten op het Bovendek. Met een royaal opgesteld dubbel bed dat naar wens uit elkaar geschoven kan worden, een Frans balkon en een luxe badkamer voldoet deze accommodatie ruimschoots aan al uw wensen. De Standaard hutten bevinden zich op het Benedendek en zijn ook 16m2. Ook van deze hutten is de inrichting gelijk aan de Superior en de Deluxe Hutten. Deze hutten hebben echter geen Frans balkon maar een vast (iets hoger geplaatst) raam dat niet kan worden geopend.

  Verzorging

  De dag begint met een uitgebreid ontbijt, waarbij het aan niets zal ontbreken. Vroege vogels kunnen aanschuiven voor het ‘vroege vogel ontbijt’. Tussen de middag geniet u van een overheerlijke lunch en tijdens het diner zult u versteld staan van de culinaire hoogstandjes die de chef de cuisine voor u heeft bereid.

  Extra's

  Consumpties en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van uw reis alles in één keer cash, met pin- of creditcard kunt betalen. Excursies dienen bij de Cruise Director voldaan te worden.

  Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

  Gratis WiFi (maximaal 2 aansluitingen per hut) in alle landen.

  Eigenaar van het mps Bellejour en uitvoerder van de reizen met dit schip is Starling Fleet AG, Zwitserland

   

  Het schip Bellissima

  • Riviercruise met de Bellissima
   Riviercruise met de Bellissima

  Met ingang van het seizoen 2022 zal de Bellissima de reizen van de Statendam overnemen. Laat u betoveren door dit klassieke en elegante schip. Op de Bellissima heerst een vriendelijke, bijna familiale sfeer en de attente bemanning zal er alles aan doen om het u tijdens de reis zo goed mogelijk naar de zin te maken.

  Het zonnedek is gedeeltelijk overdekt en beschermt u op hete dagen tegen de brandende zon. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de verkoelende whirlpool op het achterdek. De sfeervolle lounge, gelegen op het Promenadedek, is hét ontmoetingspunt voor de passagiers. Hier wordt u vanuit de bar voorzien van warme en koude dranken. De grote ramen zorgen ervoor dat u van de schoonheid van de omgeving niets hoeft te missen. Achter op het Promenadedek bevindt zich het panoramarestaurant. Hier staat de creatieve keukenbrigade klaar om u te verwennen met internationale specialiteiten.

   

  Bereikbaarheid

  De verschillende dekken zijn onderling per trap met elkaar verbonden. De Bellissima beschikt niet over een (trap)lift, ook niet naar het Zonnedek. Passagiers die minder goed te been zijn adviseren wij een hut op Promenadedek te boeken.

  Hutaccommodatie

  De comfortabele hutten zijn verdeeld over het Promenadedek en Hoofddek. Alle 2-persoonshutten, behoudens de 2-persoonshut Premium, zijn identiek opgezet en hebben een grootte van ca. 13 m. De hutten zijn royaal ingericht en beschikken over douche, toilet, individueel regelbare airconditioning, satelliet TV, föhn, kluis en telefoon. De hutten op het Promenadedek zijn voorzien van een Frans balkon, waardoor u optimaal kunt genieten van het langs glijdende landschap. De hutten op het Hoofddek hebben hoger geplaatste ramen welke niet kunnen worden geopend. De bedden worden door de bemanning overdag voor u opgeklapt tot 2 kleine sofa’s. De 2-persoonshut Premium heeft dezelfde faciliteiten als de andere hutten maar is met 24 m² zeer ruim bemeten en voorzien van een tweepersoonsbed met aparte matrassen en een bank.

  Verzorging

  De dag begint met een uitgebreid ontbijt, waarbij het aan niets zal ontbreken. Vroege vogels kunnen aanschuiven voor het ‘vroege vogel ontbijt’. Tussen de middag geniet u van een overheerlijke lunch en tijdens het diner zult u versteld staan van de culinaire hoogstandjes die de chef de cuisine voor u heeft bereid.

  Extra's

  Consumpties en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u aan het einde van uw reis alles in één keer cash, met pin- of creditcard kunt betalen. Excursies dienen bij de Cruise Director voldaan te worden.

  Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

  Er is gratis WiFi (maximaal 2 aansluitingen per hut) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Bellissima en uitvoerder van de reizen met dit schip is Starling Fleet AG - Basel.