Informatie

13 dagen – De schoonheid van een riviercruise wordt natuurlijk voor een groot deel bepaald door de omgeving. Ontspannend aan boord van een comfortabel schip ziet u het landschap langzaam om u heen veranderen. Imposante steden, glooiende heuvels, schitterende wijngaarden, u kunt het allemaal rustig bekijken en ervan genieten. Op deze cruise doet u maar liefst drie rivieren aan, waardoor de afwisseling nog groter is. Dat wordt gegarandeerd genieten.

 

Heeft u vragen, bel ons of stuur een email. info@moezel-reizen.nl of bel
Tel: 06 36 07 15 09
Tel. vanuit Belgie: 0031 636 07 15 09
(9.00 – 21.00 uur / 7 dagen per week)

 

Partnerreis: ja
Deze reis wordt aangeboden in samenwerking met Feenstra
Bij deze partnerreizen zijn we reisagent.

Available departures

Helaas, op dit moment zijn er geen arrangementen

Sorry, op dit moment zijn er nog geen reviews

Prijzen

Datum:
29 juli 2023

Hoofddek
2-persoonshut € 1895,00 p.p.
Promenadedek
2-persoonshut € 2060,00 p.p.
3-persoonshut € 1605,00 p.p.
2-persoonshut Suite € 3810,00 p.p.

 

+
5,- per persoon voor SGR - garantiefonds
2,50 per boeking voor het calamiteitenfonds

 

Reisvoorwaarden: https://www.moezel-reizen.nl/feenstra-voorwaarden-cruisereizen/

 

Aanvraagformulier

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  WERKT HET FORMULIER NIET? BEL ME!
  Tel: 0031 636 07 15 09
  7 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur
  Of mail naar info@moezel-reizen.nl

  Meestal ontvangt u binnen 2 uur ons antwoord, maar heeft u binnen 24 uur geen antwoord ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan.

  Aanvraag is nog geen reservering
  Nadat u het formulier heeft ingevuld en heeft verzonden ontvangt u een email met een samenvatting van uw keuzes. Pas nadat u onze email heeft bevestigd komt de reservering tot stand.

  Programma

  Zaterdag 29 juli: Arnhem - Düsseldorf

  Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord. Tijdens het diner gooien we de trossen los en laten Arnhem achter ons. Vanavond kunt in de lounge nader kennismaken met uw medepassagiers terwijl we rustig doorvaren naar Düsseldorf.

   

  Zondag 30 juli: Düsseldorf - Bonn

  In alle vroegte komen we in Düsseldorf aan. Deze stad leent zich bij uitstek om heerlijk te shoppen. Een bezoek aan de Königsallee, een chique en exclusieve winkelstraat, mag dan zeker niet ontbreken. Maar u kunt zich ook als alternatief aan boord opgeven voor een optionele excursie(*) om Düsseldorf gezamenlijk te ontdekken. U ziet dan de hoogtepunten van deze bruisende metropool. Tijdens de lunch vervolgen we onze reis naar Bonn. Vanmiddag kunt u in de lounge genieten van een heerlijke High Tea. In de loop van de avond bereiken we Bonn.

   

  Maandag 31 juli: Bonn - Boppard

  U heeft tot het middaguur de tijd om Bonn te gaan verkennen. Dan richten we de steven op Boppard. Het gedeelte waar we vanmiddag over varen is met zekerheid het mooiste gedeelte van de Rijn. De stedelijke omgeving verandert langzaam in een, met wijngaarden bedekt, heuvellandschap waarop met regelmaat een burcht of kasteel te zien zal zijn. In de loop van de middag arriveren we in Boppard. Per kabelbaan kunt u naar het uitzichtpunt Vierseenblick. Vanaf dit punt ziet u de Rijn al kronkelend op vier plaatsen tussen het heuvellandschap.

   

  Dinsdag 1 augustus: Boppard - Rüdesheim

  Wanneer we de Loreley zijn gepasseerd duurt het niet lang meer voordat we in Rüdesheim aankomen. Dit beroemde wijnstadje staat bekend om de vele wijnlokalen, historische vakwerkhuizen en de Drosselgasse. In deze smalle steeg kunt u in één van de gezellige Weinstuben genieten van een heerlijke Riesling uit de streek.

   

  Woensdag 2 augustus: Rüdesheim - Mannheim

  Al vroeg zetten we koers naar Mannheim waar we na de lunch zullen aankomen. In de middag heeft u de gelegenheid om de universiteitsstad Heidelberg te bezichtigen. Hier kunt u een bezoek brengen aan het wereldberoemde slot of een wandeling maken door het schilderachtige centrum van deze gezellige stad.

   

  Donderdag 3 augustus: Mannheim - Frankfurt

  Bij Mainz verlaten we de Rijn en draaien we de smalle Main op. Nadat we enkele sluizen gepasseerd zijn, leggen we aan in Frankfurt. Dit is het financiële hart van Duitsland. Vanaf de oever van de Main heeft u een prachtig zicht op het belangrijke bankencentrum met zijn unieke skyline. Het is niet verwonderlijk dat deze stad door zijn vele wolkenkrabbers de bijnaam Mainhattan heeft gekregen.

   

  Vrijdag 4 augustus: Frankfurt - Aschaffenburg

  Kasteel Johannisburg is de belangrijkste bezienswaardigheid van Aschaffenburg. Het kasteel ligt vlakbij het oude centrum in de bocht van de rivier de Main. Rondom het kasteel kunt u heerlijk wandelen en heeft u een mooi uitzicht over de rivier.

   

  Zaterdag 5 augustus: Aschaffenburg - Mainz

  In de ochtend kunt u nog even genieten van de smalle Main. Zodra we de zeven sluizen weer zijn gepasseerd, komen wij bij Mainz, tevens onze volgende bestemming, weer op de Rijn. In de loop van de middag kunt u de stad bezichtigen waarbij u zeker een bezoek moet brengen aan de Dom van Mainz.

   

  Zondag 6 augustus: Mainz - Koblenz

  Bij de Deutsche Eck meren wij af in Koblenz. Deze stad heeft ondanks zijn grootte nog steeds een intiem karakter. Smalle straatjes met winkeltjes zijn er in overvloed. Vanaf onze ligplaats in de monding van de Moezel is het maar een paar minuten lopen naar het gezellige centrum.

   

  Maandag 7 augustus: Koblenz - Cochem

  Op de Moezel, de derde rivier van onze reis, worden we getrakteerd op een haast onwerkelijke rust. De rivier wordt aan weerszijden ingesloten door steile met wijngaarden bedekte berghellingen die zorgen voor een schitterend panorama. Het stadje Cochem is zeer geliefd bij toeristen uit alle windstreken.

   

  Dinsdag 8 augustus: Cochem - Andernach

  In de loop van de middag bereiken we Andernach. Vanaf de brede boulevard loopt u door de stadspoort het kleine plaatsje in. In het sfeervolle centrum zijn een aantal middeleeuwse gebouwen behouden gebleven zoals de Stadtburg, de stadswal met de Koblenzer Poort, de Rijnpoort en de Runde Turm.

   

  Woensdag 9 augustus: Andernach - Düsseldorf

  Onderweg naar Düsseldorf passeren we wederom Bonn en Keulen. Net na de lunch kunt u naar hartenlust winkelen in het nabijgelegen centrum van Düsseldorf. Vanavond kunt u genieten van het Farewell Dinner, gevolgd door een gezellige avond.

   

  Donderdag 10 augustus: Düsseldorf - Arnhem

  Veel kennis en ervaringen rijker maken we alweer plannen voor de volgende riviercruise. De thuishaven Arnhem nadert snel. Om 11.00 uur meren wij af, waarmee een einde is gekomen aan deze prachtige reis.

   

  • Welkomstcocktail
  • Meerdere excursiemogelijkheden (niet inclusief)
  • Drie avonden met live muziek
  • High Tea & High Wine
  • Farewell Dinner

  Scheepsinfo

  Het schip De Rembrandt van Rijn

  Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

  De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner, de lounge, met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving.Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder.

  Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

   

  Bereikbaarheid

  Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of traplift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden of neemt u plaats op de terrasstoelen.

  Hutaccommodatie

  Op het promenadedek bevinden zich vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconditioning en verder vindt u er naast de minibar, ook koffie-en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Franse balkons, mist u niets van de omgeving.

  De standaard tweepersoonshutten zijn voorzien van een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. De 3-persoonhut is voorzien van 3 lage bedden waarvan 1 bed wordt opgeklapt, 1 bed wordt omhoog geklapt tot bankje en er is 1 vast bed.

  Verzorging

  ’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

  Consumpties

  Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in een keer aan het einde van de reis contant, met pin of met een creditcard (VISA of Mastercard)kunt afrekenen.

  Gratis WIFI op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen.

  Eigenaar van het m.p.s. Rembrandt van Rijn en uitvoerder van de reizen met dit schip is Tondia B.V. - Schaijk.